Bilo ih je 12, ostalo ih 3! Raspala se i madridska koalicija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.04.2021.
12:24
Izvor: Sportske.net

I oni su prešli na pravu stranu.

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Gotovo istovremeno kada i Inter, zvaničnim saopštenjem danas se oglasio i Atletiko Madrid, koji je takođe potvrdio napuštanje projekta evropske Superlige, koja je sinoć doživela krah izlaskog svih šest engleskih predstavnika.

Tako se Evropska Superliga od dvanaest moćnih osnivača, za nepuna dva dana svela na samo tri kluba koja još uvek nisu zvanično potvrdila napuštanje projekta, a to su Real, Barselona i Juventus.

Podsetimo, ova svojevrsna ''kula od karata'' počela je da se ruši sinoćnjom odlukom Čelsija da okrene leđa Superligi, posle velikog bunta navijača pred meč sa Brajtonom, a ubrzo je istim putem krenuo i Mančester siti.

Već tada je postalo jasno da od Superlige, onakve kakva je zamišljena, neće biti ništa, iako je Perez uveravao da će sei PSŽ priključiti i još neki klubovi, ali onda su i preostala četiri kluba iz Engleske odlučila da izađu iz projekta, potom i Milan, što je značilo i definitivan krah Superlige, a što se danas samo potvrđuje najnovijim saopštenjima Intera i Atletika.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke