Bitka za Englesku, Liverpul i Junajted, zbog čega smo sigurni da Salah daje gol i kako to da iskoristite na AdmiralBetu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 05.03.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net

Spremni za najveću englesku utakmicu?

Povezane vesti

Retko kada se u Klopovo doba, tačnije u pet poslednih godina dešavalo da Junajted sa visine gleda Liverpul na tabeli. Najveći derbi engleskog fudbala na programu je danas od 17:30, čeka nas sjajan meč. "Đavoli" imaju 10 bodova prednosti, osvojili su Liga kup, prošli u narednu rundu FA kupa. Ovo je upravo zbog pritiska i najteže gostovanje za Junajted, pre dolaska Ten Haga oni četiri godine nisu dobili Redse, a na "Enfildu" nisu slavili više od sedam godina. Bio je to prvi sudar Klopa sa Mančester Junajtedom koliko je to bilo davno neka posvedoči činjenica da je "Đavole" predvodio Van Gal.

Ali, bilo kako bilo, ovo će zaista biti sjajan duel, Liverpul se malo stabilizovao i dobio tri od poslednja četiri duela u prvenstvu, doduše, između toga se uvukao i brodolom protiv Reala u Ligi šampiona.

Teško je danas videti konačan ishod, ako pogledamo tabelu Redsima koji su u poteri za četvrtim mestom (na ruku im ide poraz Totenhema i očajna forma Njukasla) remi teško da odgovara. Junajted će probati da cementira treće mesto, borba za titulu ipak deluje kao utopija.

Potpuno je otvoreno, po nama Junajted je bolji tim u ovom trenutku, pogotovo uz sve problem Liverpula, pogotovo u veznom redu, ali teško je kladiti se protiv Klopa na "Enfildu". Možda najbolje rešenje bi bili golovi u nastavku, kada bi meč mogao da se otvori. U pitanju je opklada GGII (2.85) ili sigurnije 2.p. 2+ golova (1.84)

AdmiralBet nudi i SPECIJAL, koji je omiljen među igračima. 

Ako bude golova, logična je opklada GG&3+, Salah daje gol, Egipćanin je u 11 mečeva u Engleskoj protiv Mančester Junajted dao 10 golova. Od tih 11 mečeva u jednoj je igrao samo 12 minuta, pa slobodno možemo da zaključimo da postiže gol po meču. Zanimljivo da u prve četiri utakmice nije dao gol "Đavolima", ali je u poslednjih sedam računajući i kup spakova sedam golova. Najčuveniji je het-trik u pobedi od 5:0 prošle sezone, ali dao je i dva proletos kada je bilo 4:0.

Dakle, strašna serija, kvota da Salah postiže gol je 2.78, a ako da prvi gol kvota je 7.17.

U specijalu postoji još nekoliko opklada vezanih za sjajnog napadača, ali i Gakpa, obratite i pažnju na kombinaciju Salah, Rašford, Nunjez 3+ golova...

Sve u svemu, zabavite se uz opklade na AdmiralBet i obavezno gledajte meč koji počinje u 17:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak