Bitka za Englesku! (SASTAVI)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 10.04.2022.
16:41
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za spektakl.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju Liverpul na "Etihadu" u derbi meču 32. kola Premijer lige i utakmici sezone u Engleskoj.

Ostalo je još osam utakmica do kraja šampionata. "Građani" imaju bod više u odnosu na Liverpul. Ekipa Pepa Gvardiole imala je u jednom trenutku i dvocifrenu prednost na tabeli u odnosu na četu Jirgena Klopa, ali je Liverpul serijom pobeda uspeo da dođe na korak do Mančester sitija i danas ima priliku da preuzme lidersku poziciju u Premijer ligi.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola zbog povreda nije mogao da računa na štopera Rubena Dijasa, jednog od najboljih igrača u ligi prošle sezone. Na golu domaćina biće Ederson, štoperski par činiće Stons i Laport, Kanselo i Voker igraće po bokovima. Trojku na sredini terena činiće Bernardo Silva, Rodri i De Brujne, po krilima će dejstvovati Foden i Sterling, a u špicu Gabrijel Žezus.

Jirgen Klop je na teren poslao svoj najjači sastav. Na golu je standardni Alison, ispred njega Arnold, Matip, Van Dajk i Robertson. Kapiten Džordan Henderson se vratio u startnu postavu i zajedno sa Fabinjom i Alkantarom biće na sredini terena, dok udarni trojac u napadu čine Salah, Mane i Žota.

Mančester siti: Ederson, Kanselo, Laport, Stons, Voker, Silva, Rodri, De Brujne, Sterling, Foden, Žezus

Liverpul: Alison, Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson, Fabinjo, Henderson, Alkantara, Salah, Mane, Žota

Utakmica Mančester siti - Liverpul počinje u 17.30


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke