Bivši defanzivac Milana :"Inzagi je katastrofa!"

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 28.09.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net

Možda i njega vidimo nekad u ulozi trenera.

EPA/FRANCO LANNINO
EPA/FRANCO LANNINO

Povezane vesti

Bivši defanzivac Milana, Adil Rami veruje da bi mogao da bude trener i kaže da ne bi mogao da bude gori od Filipa Inzagija, jer je po njemu on "totalna katastrofa".

Francuski defanzivac je sarađivao sa legendarnim Inzagijem tokom sezone 2014/15 u Milanu, ali nije impresioniran radom trenutnog trenera Bolonje.

Tridesetdvogodišnji defanzivac trenutno nastupa za Marsej, a rekao je da ima u planu da postane trener kada završi profesionalnu karijeru.

"Ove godine ću početi da prikupljam sertifikate, mislim da bih mogao da budem vrlo dobar trener, možda ne odmah u Marseju..."

"Imao sam tu sreću da sam sarađivao sa odličnim trenerima: Rudi Garsija, Didije Dešam, Unaj Emeri, Loran Blan, Klarens Sedorf. Kada pogledate ova imena pomislite da nije bilo lako sa njima, ali zahvaljujući Filipu Inzagiju sam rekao sebi, ti to možes, jer je on bio totalna katastrofa", rekao je Francuz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 29.09.2018
02:28

Konacno neko da da malo kredita Sedorfu kao treneru...Nikad necu zaboravit kako je od potpuno raspustene ekipe i debelih igraca za 3 meseca napravio legitimne radnike na terenu...i onda je naravno kao i sve sto valja u milanu dobio otkaz

avatar
Leito74
Saturday, 29.09.2018
00:36

bolje se zapitaj sto te Pamela mrsnula....