Bivši igrač Liverpula: Haland ispred Nunjeza, Urugvajac mora još da se dokazuje!

Autor: Nemanja Veljković
utorak 23.08.2022.
21:45
Izvor: Sportske.net

Urugvajski napadač na udaru kritika.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Mančester siti i Liverpul su ovog leta bili izuzetno aktivni na tržištu i uspeli da angažuju nekoliko značajnih pojačanja. Erling Haland je došao u tim engleskog šampiona iz Borusije Dortmund, dok je Darvin Nunjez stigao na ''Enfild'' iz Benfike.

Nije se čekalo dugo da se pokrene polemika među navijačima o tome ko je dobio boljeg igrača. O ovoj temi govorio je i bivši igrač Liverpula Pol Ins. On je rekao da bi svakog dana u nedelji uzeo Halanda ispred Nunjeza.

Uprkos tome što je urugvajski napadač postigao gol protiv Sitija u finalu Komjunuti Šilda i bio strelac u prvom kolu Premijer lige protiv Fulama, Ins je kazao da Nunjez mora još mnogo toga da dokaže.

''Postoji velika razlika između portugalske i Premijer lige. Samo zbog toga što je tamo postigao 20 i više golova ne znači da to može ponoviti i u Liverpulu.''

''Velika je razlika kada potrošite veliki novac na nekoga ko se još nije dovoljno dokazao poput Nunjeza i kada to učinite da dovedete Erlinga Halanda. Ako mene pitate koga bih pre izabrao, uzeo bih Halanda ispred Nunjeza svakog dana u nedelji'', kazao je Ins.

''Ipak ne sumnjam u to da će Darvin postizati golove, dajte mu vreme i on će to činiti zbog toga što Liverpul igra na takav način'', zaključio je trener Redinga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke