Bivši klub Pogbe i Mareza ponovo u Ligi 1, navijači umalo sprečili promociju sopstvenog tima!

Autor: Ivan Cvetković
petak 02.06.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Ovo se ne viđa često...

Povezane vesti

Večeras smo videli neverovatno poslednje kolo u francuskoj Ligi 2, koje na kraju još uvek nije ni završeno.

Francusku već godinama muče problemi sa navijačima koji svako malo prekidaju utakmice, ove večeri to se dogodilo u dva navrata.

Najgore je prošao Bordo koji je sredinom prvog poluvremena primio gol od Rodeza, a tom prilikom navijač domaće ekipe skandalozno je nasrnuo na strelca gola.

Sudija je odmah prekinuo meč, za sada nije poznato kada će i kako biti završena utakmica, a čitavu situaciju iskoristio je Mec koji je slavio protiv Bastije i pretekao Žirondince.

Čak i u slučaju da Bordo pobedi nastavljenu utakmicu, zbog lošije gol-razlike biće mu potrebna ogromna, verovatno i nerealna pobeda.

Prekid se dogodio i u Avru gde je utakmica sa Dižonom prekinuta bukvalno nekoliko desetina sekundi pre kraja nadoknade vremena.

Usledio je pravi stampedo pri rezultatu koji bi ih krunisao šampionom Lige 2, sudija je fudbalere dve ekipe poslao u svlačionicu, nakon čega je dugo vagao šta činiti.

Fudbaleri Dižona nisu izašli na teren, sudija je i zvanično zaveo rezultat 1:0 i slavlje navijača je ponovo moglo da počne.

Matični klub Pola Pogbe i Rijada Mareza tako se posle 14 godina vraća u Ligu 1, zajedno sa najverovatnije Mecom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke