Bivši Stankovićev pomoćnik platio ceh, Malme traži novog trenera

Autor: Darko Mitrović
petak 29.07.2022.
16:52
Izvor: Sportske.net

Neočekivana eliminacija nije prošla bez posledica.

www.maif.se
www.maif.se

Povezane vesti

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde Miloš Milojević okončao je saradnju sa švedskim Malmeom, posle poraza u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od litvanskog Žalgirisa. Litvanci su najpre na svom terenu trijumfovali sa 1:0, a preksinoć je Žalgiris kao gost bio još ubedljiviji, slavio je sa 2:0 i prošao u narednu rundu takmičenja, gde ga čeka norveški Bodo/Glimt.

Usledila je ekspresna reakcija čelnika švedskog kluba koji su danas potvrdili da su se razišli sa Milojevićem i da će ekipu do izbora novog trenera voditi Andreas Georgson.

Milojević je godinu i po bio član stručnog štaba Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, od početka 2020. godine do prošlog leta, kada je preuzeo ekipu Hamarbija. Tamo se zadržao šest meseci i početkom ove godine je postao trener Malmea, ali cilj u Evropi nije ostvaren i kako to obično biva - trener je i ovoga puta platio ceh.

Podsetimo, Zvezda večeras od 21 čas igra protiv Radnika na ''Marakani'' utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije. Ako verujete da će Zvezda ostvariti pobedu ''sa nulom'', odnosno bez primljenog gola, kvota u AdmiralBet-u na tu igru je 1.50.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke