Bivši trener Junajteda tvrdi: "Ma, kakav Ole, isti je kao Murinjo!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.03.2019.
20:31
Izvor: Sportske.net

Sveži penzioner nije oduševljen igrom engleskog velikana.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mnogi su oduševljeni dolaskom Olea Gunara Solskjera na klupu Mančester junajteda.

Norvežanin je zaređao sa pobedama u prvim utakmicama, da bi potom usledo logičan pad forme što nije promenilo mišljenje ljudi iz uprave kluba.

Međutim, ne slažu se svi sa time, jedan od njegovih retkih kritičara jeste i nekadašnji strateg "Crvenih đavola" Luj van Gal.

"Murinjo je promenio sistem u 'parkiraj autobus' taktiku, pa je tim igrao na kontranapade. Sada je tu i Solskjer koji takođe igra tako što "parkira autobus' i čeka kontre. Jedina razlika je ta što Solskjer pobeđuje", smatra čovek koji se nedavno povukao iz trenerskog posla.

Doduše, Junajted se trenutno nalazi u prilici da se plasira u Ligu šampiona i naredne godine, što krajem decembra 2018. nije delovalo tako moguće.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Tuesday, 26.03.2019
22:01

Uz duzno postovanje LVG, ali videli smo tebe na delu.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.03.2019
21:59

Tako je, navijaci Junajteda su u zabludi zbog nekih srecnih pobeda a to je super za sve nas ostale jer ce klub nasesti na honeymoon period i dati mu novi ugovor a to im nece doneti nista. Plus sto su dobili PSG na onaj nacin sa nekim klincima koji nemaju talenat ima da istripuju da treba da pustaju klince. Pa samo Odoijeva leva noga vredi vise od cele Junajtedove akademije. Totenhem, PSG, Lester na strani tri pobede na cistu srecu, Soton kuci sudija i eto oduzmi te 4 utakmice Ole je na ispod 50% pobeda...

avatar
Hajduk United
Wednesday, 27.03.2019
17:13

NikkiCFC slazem se sa tobom...ali nemozemo to prominit ,tu smo di jesmo...ima dva tri igrača što bi dobro došla chelseu pa bi bili i bolji od nas...

avatar
Marko7
Wednesday, 27.03.2019
18:12

Taj Odoi ce kao i svaki Celsijev "talenat" biti na pozajmicama, prodace ga posle nekom osrednjem klubu, odakle ce ovaj otici za velike pare u neki dobar klub i tako ce se kao i uvek u Celsiju kajati. Klasika.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 26.03.2019
21:58

U pravu je LVG, kad pobedjuju sve im je dobro, najbolji primer za to je prosla sezona kad su dobili Liverpul, na ovom sajtu su hvalili Murinja i bunkericu a nakon ispadanja od Sevilje samo drvlje i kamenje, ne valja ni Murinjo ni bunkerica (barem su tako pisali ovi sto nisu pobegli u rupe). Isto tako ce proci i Smigl, neki su vec i krenuli sa pricama kako nije takticki potkovan i kako je potreban bolji trener.

avatar
MANUTD
Wednesday, 27.03.2019
00:28

Hvalili Murinja, a zatim drvlje i kamenje. Odakle mi je to jos poznato, nisam li to vidjao u dva navrata dok je vodio je vodio omaleni naftni projekat iz Londona? Sari ball -> Sari Out

avatar
Hajduk United
Wednesday, 27.03.2019
17:14

Ne kuzim takve poput Vas gospodine...pa najveće uspjehe vam je donio taj trener...