BL - Bajer uništio Ajntraht!

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.05.2019.
21:20
Izvor: Sportske.net

Domaćini odigrali nestvarno prvo poluvreme gde su postigli svih šest golova!

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Gosti primili čak šest golova u prvom poluvremenu od direktnog rivala za plasman u LŠ, loša uvertira za sledeći četvrtak i gostovanje u Londonu.

Odmah od drugog minuta se moglo nagovestiti da će gosti iz Frankfurta imati pune ruke posla.

Havertc postiže gol na asistenciju Aranguiza, iskusni Čileanac posle deset minuta beleži još jednu asistenciju ovog puta sa Brandta.

Igrao se 13. minut domaćini imaju već dva gola prednosti u Leverkuzenu.

Filip Kostić odgovara samo minut kasnije kada upućuje snažan šut sa dvadesetak metara, lopta je dotakla Taha na putu do mreže te se ipak računa kao autogol Nemca.

Međutim to je bilo sve od gostiju na utakmici što se tiče golova, ubrzo na dva gola prednosti vraća Alario u 23. minutu da bi se i Aranguiz upisao takođe u strelce samo pet minuta kasnije, igrao se 28. minut Bajer je vodio 4:1.

Alario stiže do svog drugog gola na utakmici u 34. minutu da bi konačnih 6:1 na poluvremenu ali i utakmici postavio Hintereger autogolom u 36. minutu.

Posle autogola svog saigrača u igru su ušli Jović i Gaćinović ali srpski tandem nije uspeo da se upiše u strelce na ovom meču.

Drugo poluvreme je bilo odrađivanje posla Bajera, koji se ovom pobedom izjednačio sa Ajntrahtom po bodovima, tim iz Frankfurta samo zbog bolje gol-razlike zauzima četvrtu poziciju koja vodi u LŠ.

Kostić je odigrao ceo meč za goste, Jović i Gaćinović su ušli u igru u već pomenutom 37. minutu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 05.05.2019
21:31

Jel igrao Falcao?

avatar
T. Henry
Sunday, 05.05.2019
21:59

Ako misliš na Jovića ušao je u 37-om minutu kad vec bilo 6:1, loptu nije ni dobio jer je posed bio 81:19 za Leverkuzen

avatar
gorango
Sunday, 05.05.2019
23:23

Cemu ta mrznja? Kostic, gacinovic, Jovic - to su sve srbi koji igraju u inostranstvu. Mozda buduci reprezentativci (mozemo reci vec i sadasnji, svejedno). Ne vidim prostora sarkazmu ili takvom hejtovanju. Pogledaj kako je danas Bleki, bivsi igrac partizana, direktno kriv za prvi gol koji je primila Fiorentina. Nadskocio ga covek kao kladu! Strasno! A to je isto nas reprezentativac! Treba li da neko pita jel igrao novi Vidic, kako ga provlace po novinama? Ne razumem zaista tu mrznju, zar smo zaista toliko propali duhovno i emotivno da vise mrzimo druge nego sto volimo sebe?