BL - Bajernov novi kiks!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.03.2022.
17:26
Izvor: Sportske.net

Levandovski nastavio sa golovima, ali uzalud.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Union Berlin je danas u prestonici dočekao Štutgart, bili su nadomak pobede jer su vodili do samog kraja utakmice. 

Domaćin je poveo sa 1:0, ali su doživeli šok u finišu.

Prvi gol na ovom meču postigao je jedan od najboljih strelaca Bundeslige, Taje Avoniji i to iz kaznenog udarca u 41. minutu meča. Svakako, domaćin je bio bolji rival u ovom meču, ali su gosti stigli do izjednačenja. 

Učinio je to Saša Kalajdžić u 90. minutu utakmice. 

U duelu Frajburga i Volfsburga pobedu je odnela domaća ekipa - 3:2. Domaći su stigli do velike prednosti, pre svih zahvaljujući Vinćencu Grifu, koji je sa dva gola u prvom poluvremenu mislio da je rešio mnogo toga na ovom meču. Pogađao je u 7. i 44. minutu, da bi u nastavku Kruze samo uspeo da smanji rezultat u 52. minutu. 

Rezultat je bio na snazi sve do samog finiša kada u 85. minutu pogađa Arnold za 2:2. Ipak, to nije bilo sve. Domaćin je stigao do sva tri boda preko Šlotenbeka u 89. minutu. 

Hofenhajm je dočekao aktuelnog šampiona, minhenski Bajern, a ni ovde nije bilo pobednika - 1:1. 

Bajern koji sada ima 10 bodova viška od Dortmunda i utakmicu više, gubio je od 32. minuta, tada je tekla kontra domaćina, Raum je bio na levoj strani, centrirao je, a akrobatskim udarcem Baumgartner uspeva da savlada Nojera za 1:0.

Ipak, pitao se nešto Levandovski, postigao je novi gol, 29. u 26 utakmica u Bundesligi. Čekao se Kimihov korner, najviši je bio Poljak u skoku i pogodio je za 1:1 u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. 

Bajern bolji rival do kraja, ali nisu materijalizovali svoju nadmoć, Poš je na kraju uspeo i sa gol linije da izbaci loptu kada su igrači Bajerna tražili i penal, ali promene rezultata nije bilo. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke