BL - Dortmund već pao, odlični Bohum, Ajntraht bez uspeha

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.08.2021.
17:29
Izvor: Sportske.net

Loše vesti za navijače Dortmunda, od Ajntrahta se više očekivalo.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Iznenađenje za Dortmund u 2. kolu Bundeslige. 

Ekipa Frajburga je uspela da savlada Borusiju na svom terenu, bilo je 2:1 (1:0). 

Domaći su već u 6. minutu stigli do prednosti preko Grifa, praktično iz prve prave prilike, a gosti su imali svoje šanse u prvom poluvremenu koje nisu iskoristili. 

Još jedan šok na startu poluvremena za goste, Šalai je postigao gol u 53. minutu za 2:0, ali je ubrzoBorusija smanjila rezultat na 2:1, autogol je postigao Keitel. 

Imali su gosti pola sata nade da mogu do izjednačenja, eventualno do pobede, ali ništa od toga se nije desilo, slavio je Frajburg. 

Bez pobednika u duelu Grojter Firta i Arminije iz Bilefelda, bilo je 1:1. Klos je doveo goste u prednost u smiraju prvog poluvremena, a na samom startu drugog, u 50. minutu, Hrgota je izjednačio iz kaznenog udarca. 

Domaći su imali igrača više od 68. minuta kada je Šopf dobio drugi žuti karton, ali nije bilo dovoljno vremena za domaće da stignu do novog gola. 

Ajntraht sa Kostićem u timu je bio nadmoćan rival protiv Augsburga, na kraju bez golova u meču gde smo ih baš očekivali. Gosti bez šuta u okvir gola danas, domaći su uputili preko 20 udaraca ka golu, ali nedovoljno dobro. 

Bohum je dočekao Majnc na svom terenu, odigrali su odličnu utakmicu i slavili sa 2:0. Holtman je doveo Bohum u prednost u 21. minutu, a koliko je gostujući trener bio zadovoljan svojim timom govori i činjenica da je promenio trojicu na startu drugog poluvremena. 

Na kraju Polter završava posao, postiže gol za 2:0 u 56. minutu. 

Miloš Pantović i Erhan Mašović su podelili minutažu za Bohum, prvi je igrao do 71. minuta, drugi ga je zamenio. 

U duelu Herte i Volfsburga pobeda gostiju, bilo je 1:2. Lukebakio je iz penala doveo domaće u prednost, da bi Baku izjednačio u 74. minutu utakmice. Konačnih 1:2 postavlja Nmeka u 88. minutu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke