BL - Kakav je majstor Haland, Zvezdin rival pokazao slabosti!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.10.2020.
17:26
Izvor: Sportske.net

Pobedile Borusije, Keln u očajnoj formi.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Keln je veoma slabo počeo ovu sezonu.

Danas su na svom terenu poraženi od Borusije iz Menhengladbaha rezultatom 1:3.

U 14. minutu prvi gol u mreži Kelna, nakon asistencije Hofmana Plea uspeva da postigne gol, a dva minuta kasnije i Lajner pogađa za veliku prednost Menhengladbaha.

Pobedu je potvrdio Lars Štindl iz penala u 56. minutu utakmice, a domaći su uspeli samo da smanje na 1:3 preko Ređbećaja u 84. minutu.

Borusija iz Dortmunda je uspela da slavi na svom terenu protiv Frajburga, bilo je 4:0.

Ponovo je briljirao Haland, Norvežanin je postigao dva gola, prvi u 31. minutu utakmice nakon asistencije Rejne, a početkom drugog poluvremena ponovo Rejna izvodi korner, Čan najviši u skoku i pogađa za 2:0. Na 3:0 postavlja Haland u 66. minutu utakmice, a u finišu meča Norvežanin je izašao jedan na jedan, odlučio se da doda loptu Paslaku koji ne greši za konačnih 4:0.

Bez povređenog Kostića Ajntraht je uspeo da slavi protiv Hofenhajma sa 2:1 i to nakon preokreta.

Fantastični Kramarić je pokazao da je u sjajnoj formi, postigao je ponovo pogodak i to u 18. minutu, ali su domaći u drugom poluvremenu uspeli da preokrenu rezultat.

Prvo je Kamada u 55. minutu izjednačio, da bi Bas Dost postavio konačnih 2:1. Mijat Gaćinović koji je danas igrao protiv tima u kojem je stekao iskustvo u Nemačkoj, odigrao je 20-ak minuta za Hofenhajm.

Verder je slavio protiv Arminije sa 1:0, a jedini gol na ovom meču postigao je Bitenkur u 27. minutu utakmice. Veljković standardan kod domaćina.

U duelu Štutgarta i Leverkuzena nije bilo pobednika. Patrik Šik je doneo prednost Leverkuzenu već u 7. minutu, ali je Kalajdžić izjednačio u 76. minutu.


Borusija D. - Frajburg 4:0
Franfkurt - Hofenhajm 2:1
Keln - Menhengladbah 1:3
Štutgart - Leverkuzen 1:1
Verder - Arminija 1:0

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke