BL: Orban poništio Kramarića, Lajpcig do boda u poslednjem minutu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.02.2019.
22:29
Izvor: Sportske.net

Interesantan duel na "Red Bul Areni".

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

U okviru 23. kola nemačke Bundeslige, RB Lajpcig je dočekao Hofenhajm, gosti su vodili većim delom utakmice, ali je na kraju bilo 1:1 (0:1).

Igrao se 22. minut kada su fudbaleri Hofenhajma poveli, Žoelinton je tukao nakon polukontre, golman Lajpciga je uspeo da sačuva njegov udarac, ali se lopta odbila do Kramarića, koji nije imao težak zadatak, 1:0 za goste.

U poslednjem minutu prvog dela, dobra šansa za Lajpcig da poravna, pokušao je Konrad Lajmer, ali je Bauman sjajno intervenisao.

U nastavku Orban tuče glavom iz dobre pozicije, ali je Bauman još jednom sjajno intervenisao.

Igrao se 61. minut kada je novu priliku za domaći sastav propustio Mateus Kunja, šutirao je iz dobre pozicije u kaznenom prostoru rivala daleko preko gola.

Pokašavali su domaći na sve načine da poravnaju, pratio je Ogustan u 78. minutu, ali pored gola, potom je udarac Sabicera izblokiran u poslednjem trenutku.

Mogao je Šalaj da reši sve dileme koji minut kasnije, ali je Gulaši nekako uspeo da sačuva mrežu nakon njegovog pokušaja glavom u 85. minutu.

A onda, 89. minut, Vili Orban je ispratio prizeman centarštu Halštenbergera i klizećim startom ga pretvorio u pogodak za 1:1.

Mogao je Halštenberger samo minut kasnije da donese i preokret, sjajno je šutirao iz daljine, ali tik preko gola rivala.

Pretili su potom i Poulsen i Sabicer, ali je nekako odbrana Hofenajma izdržala, te je nerešen rezultat ostao na snazi.

Lajpcig ostao četvrti sa 42 boda, Hofenhajm na osmom mestu sa 34 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke