BL - "Švabe" na vrhu! Vukovi zaustavili "Jaguara" Asana!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.08.2021.
17:26
Izvor: Sportske.net

Interesantna dešavanja u Bundesligi.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Fantastičan početak sezone za ekipu Štutgarta. Oni su danas na svom terenu savladali Grojter Firt, bilo je i više nego ubedljivih 5:1. 

Nakon prvih 45 minuta Štutgart je vodio sa 2:0, Endo i Klemen su bili strelci, da bi u nastavku Kempf sa dva gola i Al Gadiu dokrajčili protivnika. Leveling je u nadoknadi samo smanjio rezultat. 

Hofenhajm je slavio u gostima protiv Augsburga, bilo je 0:4. Brun Larsen je postigao gol u 37. minutu meča, da bi na 0:2 povisio Adamijan u 79. minutu. Velikih 0:3  doneo je Ruter u 88. minutu, a Rudi u petom minutu nadoknade postavlja konačnih 0: 4. Mijat Gaćinović je igrao za goste, ali u drugom poluvremenu. 

Arminija iz Bilefelda je dočekala Frajburg na svom stadionu, a pobednika nije bilo - 0:0.

Nije bilo pobednika ni u duelu Union Berlina i Leverkuzena, domaći su poveli preko Avonijia, igrao se sedmi minut meča, da bi samo pet minuta kasnije izjednačio Diabi.

Pobedu je ostvarila i ekipa Volfsburga koja je savladala Bohum sa 1:0, a imala je i olakšan zadatak jer je već u 4. minutu zbog igranja rukom Teše dobio crveni karton. Upravo nakon toga je dosuđen penal koji je Veghost promašio, ali se iskupio u 22. minutu kada je postigao gol za pobedu. 

Za Bohum je danas igrao Miloš Pantović, zamenio je nama poznatog Takumu Asana već na početku drugog poluvremena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke