Bleki Milenković jedan od četvorice, ovo je cena i zna se koliko bi dobio Partizan!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.05.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je najnoviji razvoj situacije!

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Bleki Milenković i dalje čeka. Sve je poznato, italijanski mediji su potvrdili da je klauzula 15 miliona i da nekoliko klubova želi Srbina.

Juventus je jedan od zainteresovanih, Bleki je na kastingu za Kjelinijevu zamenu. Tu su još Gati iz Frozinonea, Brazilac Gabrijel i eventualno Demiral, ako ga ne otkupi Atalanta.

Navodno, Alegri smatra da Gati još mora da uči, Arsenal će se teško odreći štopera, a Atalante je demantovala navode da neće otkupiti Demirala, jer se nije plasirala u Evropu. Za Turčina je zainteresovan Mančester Junajted, pa se spekuliše da će "Orobići" otkupiti defanzivca, a onda ga preprodati u PL. To su učinili prošle godine sa Romerom.

Zbog toga je Milenković najlakša opcija, u pitanju su 15 miliona evra, to nije velika suma, ali treba reći da Juventus mora da se oslobodi i Ruganija koji ima veliku platu.

Ako bi Milenković bio kupljen, i Partizan će profitirati, naime njihove je 5% od transfera, znači 750 000 evra.

Što se tiče Blekijevog stava on neće ponovo produžavati ugovor kao prošle godine, već je odlučio da ode ovog leta. U suprotnom bi ga Fiorentina izgubila bez obeštećenja u leto 2023. 

Vreme je odluka, sigurno da će biti ponuda, u Engleskoj je aktuelna priča oko Vest Hema čiju je ponudu Fiorentina odbila prošle godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke