Bleki se već pozdravio, neće sačekati kolegu iz reprezentacije!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.06.2022.
08:10
Izvor: Sportske.net

Bivši štoper Partizana praktično ima novi klub...

 EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Izgleda da je sve gotovo, Nikola Milenković čeka da se ozvaniči transfer Milana Škrinjara u Pariz i biće pojačanje Intera. U Fiorentini će prihvatiti 15 miliona evra, na kraju krajeva obećali su Srbinu da će ga pustiti ovog leta, kada je prošlog produžio ugovor na sezonu. Sada je došlo vreme za rastanak, Fiorentina cilja Argentinca Senezija iz Fejenorda kao zamenu.

Milenković će ostaviti i u Partizanovoj kasi oko 750 000 evra, crno-belima ide procenat, a srpski štoper će potpisati ugovor na pet godina. Neke informacije govore da neće dobiti povišicu u odnosu na ono što ima u Fiorentini, oko 2.5 miliona evra, ali svakako imperativ mu je da ode u veći klub.

"Ljubičasti" moraju da srede bilanse, zbog toga su zatražili odlaganje od Reala, kada je Jović u pitanju. On bi trebalo da potpiše posle 1. jula, predsednik Komiso i njegova desna ruka Barone žele čiste račune kako bi znali mogućnosti kada je u pitanju Jovićeva plata.

Ali, transfer je blizu, čeka se samo realizacija, doduše, mediji pominju i Turčina Unala iz Hetafea, nekadašnjeg igrača Sitija koji nikada nije dobio šansu među "Građanima", ali Jović je prva opcija, a Unal bi mogao da bude alternativa, jer Pjontek neće biti otkupljen, a traži se rešenje i za Kabrala koji nije puno pokazao od zimskog dolaska iz Bazela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke