"Blickrig" protiv Pepa, sedmi put u LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 05.05.2022.
12:27
Izvor: Sportske.net

Uvek se dešava ovakav pad...

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Pep Gvardiola ima problem. 

Španski stručnjak je ponovo imao dobar rezultat u okviru nokaut faze Lige šampiona i ponovo nije uspeo da prođe dalje, ovoga puta u finale elitnog takmičenja. 

Sinoć je imao protiv Reala 4:3 iz prvog duela i 1:0 u drugom sve do samog finiša kada je Rodrigo sa dva gola izborio produžetke, a potom je Benzema dokrajčio Mančester siti. 

Nije prvi put da se Pepu dešava da padne posle "blickriga" protivnika. 

2010. godina

Polufinale sa Interom, Barselona je imala 1:1, a onda su Majkon i Milito dali golove za 13 minuta za 3:1, dovoljno za prolaz u finale koje je Inter kasnije i osvojio. 

2014. 

Nakon što su poraženi u prvom meču četvrtfinala od Reala sa 1:0, Bajern je sa Pepom na klupi jurio prolaz u polufinale, ali je za samo 18 minuta primio tri gola, od 16. do 34. minuta kada su Ramos i Ronaldo završili posao. 

2015. 

Bavarci su imali dobar rezultat do 77. minuta u duelu sa Barselonom, ali su do kraja Mesi sa dva i Nejmar jednom pogodili za prolazak u finale. 

2018. 

Liverpul je prošao u polufinale Lige šampiona pošto je postigao tri gola na svom terenu u periodu od 12. do 31. minuta protiv Mančester sitija sa Pepom na klupi. 

2019. 

U četvrtfinalu LŠ, revanš meču, Mančester siti je stigao golom Sterlinga Totenhem, ali je Son sa dva gola u 7. i 10. minutu razočarao Pepa. Završeno je 4:3 za Siti, premalo za polufinale. 

2020. godina

Musa Dembele i njegovi golovi u 79. i 87. minutu za prolazak Liona u polufinale Lige šampiona pošto je savladao Mančester siti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke