Blistave akcije Reala, blizu je titula!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.04.2022.
22:52
Izvor: Sportske.net

Odličan ritam Reala i bez Modrića i Krosa.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Rutinski posao Real Madrida. 

Savladan je Hetafe u okviru 31. kola španske Primere, bilo je 2:0 (1:0), pa je na taj način Real Madrid sada sve bliži tituli prvaka Španije jer ima velikih 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Sevilju, odnosno 15 bodova prednosti u odnosu na Barselonu koja ima dva meča manje. 

Real Madrid je došao do prednosti u 38. minutu utakmice, tada je Vinisius Žunior zabeležio jednu od najlepših asistencija u svojoj karijeri,pronašao je spoljnim delom kopačke Kazemira koji glavom postiže pogodak za 1:0.

Vredno pomena do kraja prvog poluvremena jeste i žuti karton Kazemira koji će zbog toga propustiti utakmicu protiv Sevilje. 

Sjajan je bio i drugi gol Real Madrida. 

Tada je Lukas Vaskez bio na desnoj strani, uposlio je Rodriga koji mu vraća loptu između trojice fudbalera, a Vaskez je izuzetno odmerenim udarcem pronašao put do mreže za 2:0. Igrao se 68. minut meča. 

Ušao je i Garet Bejl do kraja utakmice, izviždan je od strane publike na "Bernabeu".

Valja napomenuti i da je Anćeloti kombinovao sastav, nije bilo Modrića i Krosa, ali ni povređenog Azara, Mendija i Jovića. Na drugoj strani svih 90 minuta je odigrao Mitrović, dok je Maksimović odigrao 86 minuta utakmice.

Dakle, jasno je da samo teorija deli Real od titule prvaka Španije, potvrdili su danas dobru formu u ključnom delu sezone.  

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke