Bod nije bio dovoljan, Saša Ilić dobio otkaz!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2024.
16:16
Izvor: Sportske.net

Odmah posle meča, klub ozvaničio kraj saradnje.

fcnn.ru
fcnn.ru

Povezane vesti

Krajem proleća je preuzeo je ekipu Pari Nižnjeg Novgoroda kada je retko ko to želeo, posle šest uzastopnih poraza u finišu prošle sezone, kada im je ozbiljno bio ugrožen opstanak u Premijer ligi Rusije.

Uspeo je da u baražu ostvari cilj i dobio je poverenje uprave da nastavi sa radom, ali samo do danas, kada je zvanično potvrđeno da su Saša Ilić i Pari NN sporazumno okončali saradnju.

Ova informacija ozvaničena je nepun sat po završetku utakmice između Akrona i Pari NN-a, koja je završena rezultatom 2:2 i u kojoj je Ze Turbo u samom finišu spasao Ilićev tim poraza.

Očigledno, to za upravu kluba nije bio dovoljan razlog da zadrže srpskog stručnjaka koji je od danas slobodan u izboru nove sredine.

''FK Pari Nižnji Novgorod i Saša Ilić sporazumno su raskinuli ugovor. Pari NN se zahvaljuje Saši na radu i želi mu uspeh na trenerskom putu.

Legenda Partizana, po završetku karijere, radio je kao trener u Evropi od 2019. godine, a došao je u Pari NN u veoma teškom periodu za klub početkom maja ove godine. On je uspeo da sačuva mesto našeg tima u ruskoj Premijer ligi zahvaljujući pobedi nad Arsenalom iz Tule ukupno u dva meča plej-ofa, a ove sezone je prešao nešto više od trećine turnirske distance. U 11 kola pod njegovim vođstvom, tim Nižnjeg Novgoroda osvojio je 11 poena.

Zahvaljujemo se Saši Iliću na profesionalnosti i savesnom odnosu prema poslu. Naravno, ostali smo dobri prijatelji. Štaviše, u Srbiji će Saša postati ambasador FK Pari Nižnjeg Novgoroda. Ne opraštamo se, već  kažemo: 'Doviđenja'''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke