"Boginja" nastavila da pobeđuje u gostima

Autor: Boban Filipović
subota 27.01.2018.
20:02
Izvor: Sportske.net

Atalanta je pokorila 'Mapei'.

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbaleri Atalante slavili su na četvrtom gostovanju u nizu u Seriji A, danas su na premijeri 22. kola razbili Sasuolo sa 3:0.

Gasperinijevi puleni su poveli u Emiliji posle pola sata igre strelac je bio Masielo posle centaršuta Iličića, sačekao je loptu na drugoj statvi i glavom je prosledio u mrežu pošto je golman Konsilji proleteo u prazno. To je bio jedini gol u prvom poluvremenu.

Drugo poluvreme počelo je odličnom prilikom za domaće, Politano nije imao sreće, da je lopta ušla bio bi to evrogol.

Sredinom drugog dela igre Kristante je zatresao mrežu Sasuola, taj gol je poništen zbog ofsajda, potom je usledio period igre kada su gomani zablistali, prvo Konsilji koji je skinuo pokuašaj Iličića, a par minuta kasnije Golini je sačuvao prednost gostima ukrotivši udarac iskusnog Matrija. Potom je Berardi propustio novu priliku za izjednačenje, a kazna za njegov promašaj stiže ekspresno.

Brajan Kristante je u 83. minutu duplirao prednost 'Boginje', a pobedu je overio Frojler u poslednjim trenucima meča, volej udarcem je sa ivice šesnaesterca posle lošeg boksovanja Konsilija.

Sasuolo je u nadoknadi odstao sa igračem manje, Goldaniga je morao neki minut ranije od ostalih u svlačionicu zbog dva žuta kartona.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke