Briljantna partija i gol Mašovića, Bohum slavio u Kelnu!

Autor: Mladen Heleta
petak 10.03.2023.
22:23
Izvor: Sportske.net

I pobegao iznad "crte".

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Fudbaleri Bohuma pobedili su Keln u gostima sa 2:0 u premijernoj utakmici 24. kola nemačke Bundeslige.

Bohum je bio bolji tim, zasluženo je trijumfovao, a sjajnu utakmicu odigrao je srpski štoper Erhan Mašović, koji se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mašović je svoj posao u defanzivi odradio fenomenalno, a stigao je i da se upiše u listu strelaca, pošto je dao gol za 0:2 u 76. minutu.

Bohum je ovom pobedom pobegao sa poslednjeg mesta na tabeli, preskočio je četiri ekipe i sada je 14. sa 22 boda, mada ima i meč više. Keln je na 12. poziciji sa pet bodova više.

Da ih čeka odlično veče u Kelnu, gosti su nagovestili već u devetom minutu, kada je Austrijanac Štoger realizovao penal, za 0:1.

U nastavku je viđena velika borba i veoma dobra defanziva Bohuma, koji je pretio iz tranzicije i prekida, a konačan udarac je zadao u 76. minutu.

"Prodali" su igrači Bohuma akciju Kelnu na "blef" posle slobodnog udarca, a lopta je nakon velike gužve i kontakta Takume Asana stigla do Mašovića, koji ju je iz neposredne blizine zakucao pod prečku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke