Povratak Bojana Krkića - Dobio ponudu koja se ne odbija!

Autor: Filip Rodic
četvrtak 17.08.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Vraća se na staro-dobro mesto.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Dolazak Deka na mesto sportskog direktora umesto Mateua Alemanija, zajedno sa neproduženjem ugovora Đordija Krojfa njegovom odlukom, izazvaće duboku promenu u celokupnoj sportskoj strukturi Barselone. Deko sada ima apsolutnu kontrolu nad odeljenjem koje je Alemani imao do sada i postavlja ljudi u koje veruje će početi da rade dobre stvari po Barselonu zajedno sa njim.

Jedan od njih biće i Bojan Krkić. Bivši igrač Barselone radiće rame uz rame sa Dekom. Njegova glavna misija biće praćenje treninga igrača. Ne treba zaboraviti da je Bojan bio igrač koji je bio u La Masiji i dugo godina trenirao u omladinskim redovima kluba pre nego što je postao deo prvog tima, piše "Marka".

Bojan će biti zadužen za ovo pitanje, a takođe i za prelazak igrača iz omladinskog u prvi tim. Zbog toga će biti veoma svestan rada igrača razvojnog tima Katalonaca Barsa Atletika koji Rafa Markes trenira.

Još jedna od funkcija koju će Bojan imati u tehničkoj organizacionoj šemi biće praćenje igrača na pozajmici iz Barselone. Veoma je važno budno pratiti ove igrače koji su van kluba i mogu da budu deo prvog tima. Zvanična objava Bojanovog ulaska biće narednih dana.

Krkić je za Barselonu igrao od 2007. do 2011. godine i za 104 nastupa je upisao 26 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke