Bolan remi Intera na "Brianteu", Skudeto polako izmiče

Autor: Nemanja Janošev
subota 07.01.2023.
22:46
Izvor: Sportske.net

Imali su sve u svojim rukama, ali...

EPA-EFE/Roberto Bregani
EPA-EFE/Roberto Bregani

Povezane vesti

Fudbaleri Monce i Intera odigrali su nerešeno 2:2 (1:2) u okviru 17. kola Serije A.

Očekivalo se da bi Inter mogao da obavi rutinski posao, imajući u vidu izvanrednu partiju koju su pružili u prošlom meču sa sjajnim Napolijem, ali bilo je sasvim suprotno.

Bilo je teže nego što su mislili, imali su pobedu u džepu, no ispustili su je u nadoknadi. Poveo je Inter u 10. minutu preko Matea Darmijana koji je lepo utrčao na ubacivanje Bastonija otvorivši stopalo za realizaciju. Ali, nedugo zatim Patrik Ćurija odmerenim udarcem pogađa malu mrežu i poravnava rezultat.

I, u 22. minutu dešava se nova promena rezultata. Katastrofalna greška štopera Monce Marija omogućio je Lautaru Martinezu da zatrese mrežu za novu prednost Inzagijevog tima.

Kockao se Inter u nastavku meča. Nisu krenuli ka golu Monce ne bi li rešili susret, pa su tako u brojnim navratima strepeli. Nešto rezervisanija igra im se obila u glavu u 93. minut kada je došao autogol Denzela Damfrisa...

Sada Inter ima sedam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Napoli i to sa utakmicom više. Deluje da ovaj tim jednostavno nema ono što je neophodno za Skudeto...

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke