"Bolnica" u Sitiju pred "meč sezone"!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 28.03.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Šampion u problemima.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

U velikom derbiju 29. kola engleske Premijer lige u nedelju od 17.30 sati na "Etihadu" sastaju se Mančester siti i Arsenal.

Aktuelni šampion trenutno je treći na tabeli sa 63 boda, dok su "tobdžije" na liderskoj poziciji sa bodom više od "građana" i istim brojem bodova, ali i boljom gol-razlikom u odnosu na drugoplasirani Liverpul.

Tako će ova utakmica imati ogroman značaj za oba rivala, a u nju će ekipa koju sa klupe predvodi Pep Gvardiola ući drastično oslabljena zbog povreda.

Nakon reprezentativne pauze stvorila se prava "bolnica" u Stiju, te će ekipa iz Mančestera u duel sa Arsenalom najverovatnije ući bez pomoći Erlinga Halanda, Kajla Vokera, Džona Stona, Bernarda Silve i Rubena Dijaša, te od ranije odustnih Kevina de Brujnea i Emanuela Akandžija, a pod upitnikom su još golman Ederson, Džek Griliš i Mateuš Nunjez.

I Arsenal ima zdravstvenih problema, ali ne toliko drastičnih. Menadžer "tobdžija" Mikel Arteta još uvek vaga da li će na teren poslati rovite Bukaja Saku, Gabrijela Martinelija i Gabrijela Magaljaeša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke