Bolonja osvojila veliki bod na Mihin rođendan!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.02.2021.
22:46
Izvor: Sportske.net

Herojska borba Mihajlovićevog tima sa igračem manje na terenu.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 23. kola Sasuolo i Bolonja su na ''Mapeiju'' podelili bodove - 1:1.

Bolonja je povela u 17. minutu meča, kada je Barou iskoristio konfuziju u defanzivnoj liniji Sasuola, osvojio loptu, a onda je poslao sa leve strane za Sorijana, koji preciznim udarcem uspeva da savlada Konsiljija - 0:1.

Međutim, problemi za Mihajlovićev tim počinju trinaeswt minuta kasnije. Tada je Hiki neoprezno startovao na Muldura, a posle intervencije iz VAR sobe i pregledanog snimka, sudija La Penja nije imao dilemu - direktan crveni karton za fudbalera Bolonje.

Naravno, uz povoljan rezultat i igrača manje na terenu, Bolonja je morala da se povuče, što su domaći koristili za konstatnan pritisak na polovini rivala.

Već početkom drugog poluvremena domaći su uspeli to da iskoriste. Igrao se 52. minut meča, pokušao je Đuričić sa oko 17 metara, njegov šut je izblokiran, ali lopta dolazi do Kaputa koji ne greši - 1:1.

Do kraja meča veliki broj pokušaja ekipe Sasuola, golman Skorupski je bio na velikim iskušenjima, ali borbena Bolonja je večeras i zaslužila sreću, pa sa ''Mapeija'' odnosi veliki bod.

Sve ovo dešavalo se na 52. rođendan Siniše Mihajlovića, čiji tim zauzima 12. mesto sa 25 bodova, deset manje od večerašnjeg rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke