Bolonji krenulo bez Mihe - Navijač Fjorentine ih vodio do pobede protiv "viole", novi gol Samardžića!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 11.09.2022.
17:05
Izvor: Sportske.net

Tek jedna pobeda Fjorentine u ovoj sezoni.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje ostvarili su prvu pobedu u sezoni pošto su na svom "Renato dal' Ari" savladali Fjorentinu sa 2:1 (0:0).

Promena je, izgleda, razdrmala fudbalere Bolonje koji do utakmice s Fjorentinom nisu znali za trijumf u ovoj sezoni.  Na klupi nije bilo Siniše Mihajlovića koji je otpušten pre nekoliko dana, pa je tako šansu dobio Luka Viđali, trener Primavere ovog tima. 

Zanimljivo, Viđali je rođen u Firenci i veliki je navijač Fjorentine, ali je baš on, na svom debiju, uspeo da rastuži svoj voljeni klub.

Bolonja je zahvaljujući preokretu golovima Muse Baroua i Marka Arnautovića za kratko vreme preokrenula protiv Fjorentine koju je do prednosti doveo Martinez-Kvarta u 54. minutu.

Treba istaći da je Marko Arnautović današnjim pogotkom došao do svog šestog u sezoni čime je najbolji strelac Serije A. Kaješ li se Junajtede?

Ekipa Udinezea nastavlja s odličnom formom pošto su upisali i četvrtu uzastopnu pobedu. Ovog puta, srušen je Sasuolo sa 3:1 koji je ma svp, stadopmi odigrao loš meč i dopustio terensku inicijativu svom rivalu. Sve je išlo u redu za Sasuolo posle gola Fratezija u prvom poluvremenu, da bi nedugo potom crveni karton dobio Tresoldi i pred pauzu De Zerbi je morao da zbije redove ne bi li njegova ekipa izdržala do kraja.

Ali, nisu uspeli. Beto sa dva gola, te Lazar Samardžić drugim pogotkom u ovoj sezoni donose pobedu "zebretama",

Leće i Monca su podelili bodove odigravši 1:1 što je prvi poen za ekipu kojom rukovodi Silvio Berluskoni ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke