Bomba! Ćavi dobio ponudu iz snova, najveća klupa na svetu, i ne, nije Barselona!

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.05.2021.
08:50
Izvor: Sportske.net

Dok Barsa čeka, stigao neverovatan predlog!

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Ćavi se vratio sa porodicom na odmor u Kataloniju, legendarni vezista Barse je sa Al-Sadom osvojio tri titule ove sezone, ukupno šest od kada je seo na klupu.

Mediji i dalje navaljuju da je on jedino rešenje za klupu Barselone, da ga je Laporta zvao, ali je sam Ćavi izjavio da ne zna ništa o tome i da ima ugovor sa Al-Sadom. 

Navijači se nadaju u reprizu 2008. kada je Pep Gvardiola iz podršku direktora Ćikija Begristajna, ali i Johana Krojfa dobio šansu i napravio istoriju na klupi Katalonaca. No, novi direktori sportskog sektora Alemanji i Ramon Planes misle da Ćavi treba postepeno da dobije šansu i da ne bi bilo loše da se pout Gvardiole kali u "B" timu. To je razbuktalo priče da će sadašnji trener filijale Ćavi Pimienta preuzeo ekipu od Kumana, ali za to nema potvrde.

Tačno je da Ćavi ima klauzulu sa Al-Sadom da može da ode ako ga Barselona zove, ali za sada i dalje nema pregovora.

Ipak, mediji u Španiji tvrde da on ima još dve ponude, jedna je iz snova, da postane selektor Brazila. Naime, on bi bio Titeov pomoćnik do Mundijala, a onda preuzeo "Selesao" što je verovatno najveća klupa u reprezentativnom fudbalu.

Dodajmo i to, da je i Dortmund nudio Ćaviju mesto trenera, da je na stolu bio trogodišnji ugovor, ali da je on još ranije navodno odbio klupu, pa su se "Milioneri" okrenuli Marku Roseu koji je vodio Salcburg i odlazi narednog vikenda sa klupe Gladbaha. 

U svakom slučaju, Ćavi je na ceni, Kuman nije osvojio titulu, ima samo kup, što je verovatno nedovoljno da preživi, ali je njegova najbolja šansa da ostane nedostatak rešenja na mestu trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke