Bomba detonirana - Perez izabrao zamenu za Anćelotija, učio od najboljih i postaje jedan od njih!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.09.2023.
21:01
Izvor: Sportske.net

Zamena je spremna!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Kada Karlu Anćelotiju na leto istekne ugovor i kada napusti Real Madrid, na njegovo mesto dolazi - Ćabi Alonso! 

Radio Marka večeras je lansirao ekskluzivu da je Florentino Perez odlučio da pruži šansu bivšem asu i legendi Real Madrida, trenutno treneru Bajer Leverkuzenu.

Ćabi Alonso ove sezone zaista pokazuje da je pred njim blistava trenerska karijera, njegov Leverkuzen je ozbiljan kandidat za titulu u Bundesligi, igra ofanzivan i efikasan fudbal, što Perez želi od svog renoviranog Real Madrida.

Anćeloti nikada nije ni krio da če na leto otići, zna se da on dogovor sa FS Brazila o preuzimanju reprezentacije 2024. godine, od kada će imati dovoljno vremena da pripremi tim za Mundijal 2026. 

Ćabi Alonso je ispekao zanat u Bajeru, a ove sezone ima priliku da pomeri granice, zamislite samo da ukrade titulu Bajern Minhenu, što po svemu što smo do sada videli ne zvuči kao nemoguća misija.

Podsetimo, Ćabi Alonso je kao igrač stigao u Real Madrid onog čuvenog leta 2009. kada su uz njega stigli i Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Rikardo Kaka. 

On je dres Reala nosio sve do 2014. godine, kada je prešao u Bajern Minhen, kod Pepa Gvardiole.

Ako pogledamo njegove trenere kroz karijeru, onda je jasno da je učio od najboljih - Rafaela Beniteza u Liverpulu, Žozea Murinja i Karla Anćelotija u Realu, Pepa Gvardiole u Bajernu, dok su ga u reprezentaciji Španije trenirali Luis Aragones i Visente Del Boske. 

Kao bivši as Reala i dugogodišnji član reprezentacije Španije i trener pred kojim su tek najbolje godine, Alonso zaista zvuči kao najbolje rešenje.

I preko puta će imati svog bivšeg saigrača iz reprezentacije i rivala iz Barselone, Ćavija Ernandesa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke