Bomba i na drugom kraju Milana, Maldini potvrdio!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.05.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

Šta je ovo danas u Milanu?

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Nakon što je Italijom prohujala vest o raskidu saradnje između Intera i Antonija Kontea, stigla je i potvrda da će Đanluiđi Donaruma napustiti Milan na kraju sezone!

Ovo je poput Kontea, informacija o kojoj se spekuliše danima unazad, tako da i nije iznenađenje. Paolo Maldini je kratko potvrdio da Milan nije postigao dogovor sa Donarumom i da će on otići na kraju sezone.

"Donaruma je bio jedan od najvažnijih igrača u ovoj sezoni, ali su nam se putevi razmimoišli. Možemo samo da mu poželimo sve najbolje", rekao je Maldini.

On će od 1. jula biti slobodan igrač, što znači da će Mino Rajola sada moći da merka najbolje ponude, da podiže bonuse i da igra igru u kojoj je najbolji.

Rajola je već počeo preko svojih medija da plasira da ga želi Barselona, da je Ter-Štegen na prodaju, ali su iz Katalonije momentalno demantovali tu vest.

Sigurno je da će u igri biti i Juventus, odavno se povezuje kao zamena za Bufona i da bude prvi golman ispred Ščesnog. Uglavnom, ponuda neće manjkati za takvog golmana koji je slobodan na tržištu.

Podsetimo, Milan će uskoro ozvaničiti transfer Majka Minjana iz Lila za oko 15 miliona evra.

Kakav lud dan u Milanu, a uskoro čekamo saopštenje iz drugog dela grada o raskidu saradnje sa Konteom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke