Bomba iz Junajteda, Ronaldov predlog za novog trenera!?

Autor: Boris Jovanović
utorak 19.10.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Šta se kuva na "Old Trafordu"?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Izgleda da se nešto dešava u Mančester Junajtedu. Solskjer je siguran, ali samo još neko vreme, ako ne bude poboljšanja u rezultatima, mesto menadžera koji ima ugovor do 2024. godine biće pod velikim znakom pitanja.

Igrači su podeljeni, one najveće zvezde navodno smatraju da Ole nije dorastao situaciji, a u klubu se pominje da je njegova taktička nesposobnost i stalno mešanje karti u napadu odnelo nekoliko bodova.

Uz to, Pogba želi da ode, Sančo ne liči na sebe, Van de Bek nije dobio šansu od kada je stigao, problem je i sa Rašfordom koji je ljut jer mu je menadžer savetovao da više misli na fudbal, a manje na dobrotvorni rad i humanitarne akcije koje su njegov zaštitni znak.

Jasno je da bi par pobeda smirilo stvari, ali posle Atalante, Junajted čeka veliki derbi protiv Liverpula, pa onda Totenhem, gostovanje u Bergamu i Mančester Siti do sledeće pauze. Ako nastave crnu seriju sigurno je da će se okrenuti traženju menadžera.

Iz Španije su sinoć lansirali "bombu", navodno je Junajted već razgovarao sa Zidanom i to pre par nedelja tokom internacionalne pauze o spremnosti Francuza da sedne na klupu "Đavola". On nije dao precizan odgovor, ali može da bira. Da sačeka PSŽ ili francusku reprezentaciju (o Njukaslu ne razmišlja) ili da eventualno prihvati ponudu Junajteda, ako Norvežanin bude smenjen.

Novinar Eduardo Inda je otišao sinoć i dalje, on tvrdi da je iza ideje o Zidanu Ronaldo, odnosno njegova preporuka, a sigurno je da bi Varan otvorenih ruku dočekao trenera koji ga je kao klinca i doveo u Real. Uz to, procenjuje se da bi dolaskom Zidana šanse da Pogba ostane bile daleko veće, ali i da bi Haland bio motivisan da na leto stigne na "Old Traford" i zameni Kavanija. Promena bi bilo, sigurno da bi Van de Bek dobio priliku, uz to, bio bi odvojen budžet za zimu kako bi Francuz dodatno pojačao tim. To je obećano i Solskjeru, ali samo ako ostane u trci za titulu, što iz sadašnje situacije izgleda malo verovatno...

Sledi li novo vreme promena u Junajtedu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kombinator
Friday, 22.10.2021
22:33

Kaze sancho ne lici na sebe, pa kako ne lici, 0 fudbaler kao sto je uvek i bio. Ja sam za njega saznao tek proslo leto, a nisam puno ni propustio..