Bomba! Poketino odlazi iz PSŽ i ide, ma znate već gde!?

Autor: Boris Jovanović
utorak 25.05.2021.
08:49
Izvor: Sportske.net

Da li je realno i da li je moguće?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Hoćemo li videti nestvaran rasplet?

Naime, engleski mediji tvrde da Maurisio Poketino razmišlja o povratku. On je navodno nezadovoljan u Parizu gde nije sačuvao titulu, niti uspeo da osvoji Ligu šampiona i mogao bi da se vrati u Totenhem. 

Livi je priznao da je njegova odluka da smeni Argentinca i da ga zamenu Murinjom bila najgora u karijeri i sada svim silama želi da se Poketino vrati.

To bi navodno značilo i da bi Kejn lakše pristao da ostane u klubu. 

Ovo je naravno ideja Totenhema, ali pre toga bi Poketino morao da raskrsti sa Pari Sen Žermenom. On nije navikao da mu drugi dovode pojačanja, veruje da Leonardo ima prevelika ovlašćenja što je bio i razlog stalnih tenzija Brazilca sa Tomasom Tuhelom. 

Mediji podgrevaju priče da je Poketino već rekao ljudima iz svog okruženja da nije zadovoljan u Parizu i da bi se rado vratio u London.

Ali, sve je na Totenhemu koji je probao Murinja da zameni Nagelsmanom, Rodžersom, Ten Kateom i Alegrijem, i od toga nije bilo ništa. 

Poketino bi sigurno bio najbolje rešenje, ali je i dalje teško poverovati da će posle samo šest meseci napustiti PSŽ. Rajan Mejson koji je zamenio Murinja na klupi "Pevaca" je zabeležio četiri pobede i tri remija, izgubio finale Liga kupa, na kraju su završili kao sedmi, igraće u Ligi konferencija. 

Bukiji veruju da je Nunjo Espirito Santo koji je napustio Vulvse prvo ime, ali mediji insistiraju da o njemu Livi ne razmišlja. Pominje se Grejem Poter iz Brajtona, ali je on daleka alternativa. 

Poketino, drugi put?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke