Bomba u Nemačkoj, Jović i Kostić ostaju bez trenera!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 12.04.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net

Vruće je.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Trener Ajntrahta iz Frankfurta Adi Hiter dogovorio je načelno prelazak u Borusiju iz Menhengladbaha na leto sklopiši inicijalni dogovor o dvogodišnjoj saradnji prenosi Bild.

Bundesligaš iz Menhengladbaha će na leto ostati bez trenera pošto je Marko Roze još pre nekoliko meseci sklopio dogovor da od leta preuzme imenjakinju iz Dortmunda.

Učesnik ovogodišnje Lige šampiona je tražio rešenje i po svemu sudeći to će biti trener Ajntrahta, koji je u gradu na Majni već nepune tri godine pošto je u maju 2018. godine stigao umesto Nika Kovača.

Najveći uspeh sa Ajntrahtom Hiter je ostvario u sezoni 2018/2019 kada je stigao do polufinala Lige Evrope nesrećno ispavši od Čelsija u borbi za penale. 

Nakon prosečne druge sezone tim u kojem igraju Filip Kostić i Luka Jović trenutno se na šest kola pre kraja nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona sa opipljivih sedam bodova prednosi u odnosu na Borusiju iz Dortmunda.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da bi Ćabi Alonso mogao da preuzme Menhengladbah, ali od toga izgleda nema ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke