Bomba u Parizu odjeknula do Mančestera, nerealno postaje stvarnost!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.11.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Šta se ovo dešava?!

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Da li ćemo zaista svedočiti najluđoj trenerskoj vrteški i to u sred sezone?!

Pari Sen Žermen je u kontaktu sa Zinedinom Zidanom, dok pojedini igrači u svlačionici između sebe već pričaju o njemu kao novom treneru, otkrio je La Parisijen!

Navodno, u Pari Sen Žermenu ne gledaju blagonaklono ka vestima da bi Maurisio Poketino rado preuzeo Mančester Junajted već sada, a ne na kraju sezone. Očigledno je da na relaciji Poketino-Leonardo ili svlačionica nešto ne štima.

Ovo nije prvi put da se spekuliše da je Poketino nezadovoljan, da ne može da kontroliše svlačionicu i da mu se ne sviđa što se o njemu ne priča kao dugoročnom rešenju na klupi, već mu preko medija već uručuju otkaz ako ne osvoji Ligu šampiona.

PSŽ zbog toga ima i drugu liniju i to veoma vruću, jer su sve glasnije glasine da je Zidan ozbiljan kandidat da uskoro preuzme tim.

PSŽ očekuje težak meč u sredu protiv Mančester Sitija, ukoliko ne pobedi, izvesno je da će Parižani biti drugi u grupi, što bi moglo da ih odvede potencijalno na teže rivale u osmini finala Lige šampiona. 

Ono što je takođe ključ jeste i to što u Parizu veruju da bi jedino Zidan mogao da utiče na Kilijana Mbapea da promeni odluku i ostane u klubu. Mbape nikada nije krio da je Zidan njegov najveći idol, nadao se da će sarađivati zajedno u Madridu, ali sada je to izvesnije u Parizu. 

Zidan vidi ovo kao idealnu priliku da preuzme veliki tim sa kojim bi mogao da napadne sve trofeje. Istina, nezamislivo nam je bilo da će on i Leo Mesi biti u istom timu, još i pored Ramosa, ali deluje još kako realno.

Kada se sve ovo stavi na papir, ukoliko PSŽ izgubi od Sitija, svi znamo šta mogu da učine "režimski" mediji i da Poketino može da bude jedini krivac, iako svi odavno svedočimo da svlačionicu Parižana niko ne može da kontroliše. Na sve "klanove", došao je i Leo Mesi, koji je uvek donosio određenu "težinu" trenerima, a tu su odavno i priče o Kejloru Navasu i Điđiju Donarumi, neslaganje pojedinaca sa Vajnaldumom...

Nama nekako deluje da bi i Poketino rado našao izlaz iz čitave gungule, nije u dobrim odnosima sa Leonardom, koji je uostalom, uglavnom na ratnoj nozi sa svakim trenerom, setite se samo kako je jedva čekao da otera Tomasa Tuhela...

Pravi trenutak da i Mančester Junajted i PSŽ dobiju trenere koje toliko žele?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke