Bonući opomenuo De Lihta - Ima li prava na to?

Autor: Stefan Matić
nedelja 24.07.2022.
21:55
Izvor: Sportske.net

Skorija istorija Italijana nije toliko "čista".

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

De Liht je pre nedelju dana i zvanično prešao u redove minhenskog Bajerna. 

Holanđanin je odlučio da napusti Juventus posle tri godine, "bjankoneri" su naplatili njegove usluge oko osamdeset miliona evra. 

Alegri je već dobio Bremera, ali jasno je da Juve juri još jednog štopera. Možda to bude i naš "Bleki". Klub su tokom leta napustili Dibala i Kjelini, tako da je kapitensku traku preuzeo Leonardo Bonući. Italijanski štoper je imao šta da poruči dojučerašnjem partneru iz odbrane. 

"Ne, nisam iznenađen njegovim odlaskom zbog nekih njegovih izjava gde je bilo jasno da ne želi da ostane u Juventusu. Mislim da je suština svega poštovanje, grupa sa kojom je proveo tri godine mu je pomogla u rastu i sama kompanija je investirala u njega. Želim mu najbolje, ali neke izjave koje je rekao dok je bio u reprezentaciji nisu bile dobre. Pričali smo o tome posle praznika i razumeo je. Bajern je veliki klub, ali nije sigurno da ćete pobeđivati u tom timu", izjavio je Bonući za italijanske medije. 

Mnogi navijači su se začudili zašto ovakve izjave dolaze baš od Bonućija, igrača koji se odlučio da napusti Juve i ode u Milan 2017. godine. Čak je i postigao gol protiv "bjankonera" koji je burno proslavio što mu deo tribina Alijanc stadiona neće nikad zaboraviti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke