Bonus tiket AdmiralBeta, Partizan, Bajernovi i Atalantini golovi, kvota vrhunska!

Autor: Boris Jovanović
subota 04.03.2023.
15:31
Izvor: Sportske.net

Šta je AdmiralBet spremio za popodne?

Povezane vesti

Nastavljamo sa bonus specijalima na admiralbet.rs

Popularna kladionica ima nekoliko sjajnih promocija danas, spremite se za odlične tikete, ne samo fudbalske. 

Odlična ponuda je tiket na kome možete da se kladite na KK Partizan koji danas igra u Splitu, plus golove na mečevima Štutgarta i Bajerna, kao i Atalante i Udinezea.

Crno-beli pred put u Italiju gostuju u AdmiralBet ABA ligi, veliki su favoriti, čini se da bi mogli da probiju hendikep protiv Splita od 13.5 poena. U novembru su u prvom delu prvenstva dobili Splićane dvadesetak razlike, a bez obzira na gust evroligaški raspored, crno-beli su dobijali preko hendikep slabije timove u ligi.

Meč počinje u 18 časova, iskombinujte ga sa golovima u Bergamu i Štutgartu.

Atalanta dočekuje Udineze, gosti nemaju šta da izgube, domaćin mora da dobije zbog trke za Ligu šampiona. Ovo je tradicionalno meč sa mnogo golova, baš upaka u oči. Jesenas je bilo 2:2, prošle godine 2:6, 3:2, Atalanta je pre nekoliko sezona slavila 2:1. U ovoj deceniji nije bilo meča u kome ova dva tima nisu davala golove jedni drugima. Ako to urade danas u prvom poluvremenu (tri od pet puta smo videli GGI, u poslednje dve i po godine), to će vas baš približiti dobitku.

I za kraj, od 18:30, igraju Štutgart i Bajern. "Švabe" ne vole Bavarce, stalno im uzimaju najbolje igrače, ovo je sudar dva najveća tima na nemačkom jugu. Štutgart je poletan, naivan tim koji igra na gol više, jesenas je bilo 2:2, prole godine 2:2, očigledno umeju da daju gol Bajernu koji na strani u Nemačkoj ovog proleča prima dosta pogodaka. GG&3+ je izvesna opcija.

Split - Partizan h2 (-13.5)

Stuttgart - Bayern GG&3+

Atalanta - Udinese GGI

Tri tipa, uvećana kvota 17.6 prilika za profit na AdmiralBetu, nemojte propustiti.

Tiket možete odigrati OVDE, kliknite na tiket u dnu admiralbet.rs, označen je brojem 2!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak