Borac se sprema za evropsku odiseju, petorica stigla u Banja Luku!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 05.09.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Igrači sa ovih prostora.

FK Borac Banja Luka
FK Borac Banja Luka

Povezane vesti

šampion Bosne i Hercegovine Borac iz Banja Luke po prvi put u istoriji izborio je glavnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Klub iz Repulbike Srpske igraće u Ligi konferencija, a rivali Borca biće Panatinakos, APOEL, Vikingur, LASK, šamrok i Omonija.

Ozbiljno se Banjalučani pripremaju za istorijsko učešće u Evropi, a o tome svedoče i čak petorica novih pojačanja koja su stigla u glavni grad Republike Srpske.

Borac je u poslednjim danima prelaznog roka doveo Bobana Nikolova, Đorđa Despotovića, Sandi Ogrinec, Gregor Bajde i Niko Datković.

Dugogodišnji reprezentativac Severne Makedonije iskusni vezista Boban Nikolov najzvučnije je pojačanje ekipe trenera Mladena Žižovića, a veliko pojačanje trebalo bi da bude i bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović.

Dvojica Slovenaca ofanzivni vezni Sandi Ogrinec i napadač Gregor Bajde su osvajali titule u tamošnjem Mariboru, dok Hrvat Niko Datković ima bogatu internacionalnu karijeru u kojoj je štoper nastupao u Italiji, Španiji, Švajcarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj i na Kipru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke