Božinov brani Vlahovića, reči koje mora da čuje cela Firenca!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.03.2022.
15:05
Izvor: Sportske.net

Da li će mu oprostiti?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iskusni bugarski fudbaler Valeri Božinov stao je u odbranu bivšeg saigrača iz Partizana Dušana Vlahovića, koji će se izvesno naći na meti navijača Fjorentine na gostovanju Juventusa u Firenci u sredu uveče.

Nešto više od mesec dana nakon odlaska Vlahovića iz Fjorentine u navijačima Viole omraženi Juventus, Srbin se vraća u srce Toskane.

Još dok je nosio ljubičasti dres navukao je gnev firentinske publike odlukom da ne produži ugovor, a sada će tek biti tenzije.

Bivši napadač Fjorentine Božinov, koji je kao i Vlahović igrao za Juventus i Partizan, staje u odbranu srpskog napadača.

"Veoma sam kritikovan u Firenci jer sam rekao je Vlahović napravio pravi izbor. On je veoma skroman i iskren momak, ostavio je srce u Fjorentini navijačima. Uvek je branio ljubičaste boje, davao maksimum na svakom meču", rekao je Božinov gostujući na lokalnom radiju.

Dodao je da svako od nas ima lični izbor, ali i da u Firenci nisu uzalud prodali Vlahovića.

"Fjorentina je zaradila dosta novca. Likvidnost je neophodna kako bi klub dobro poslovao. Na taj način i tim raste. Razumem razočarenje navijača zato što je izabrao Juventus, ali mora se sagledati šira slika", zaključio je Božinov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke