Braga je neka druga galaksija, TSC-u potrebno čudo u Bačkoj Topoli!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 08.08.2023.
22:51
Izvor: Sportske.net

Drugo poluvreme kao recept, ali biće pakleno...

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole poraženi su u Portugalu od ekipe Brage rezultatom 3:0 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strelci za Bragu bili su Pici u 17, Bruma u 19. i Đalo u 87. minutu meča.

Domaćin je od samog početka meča uspostavio terensku inicijativu, lako pravio višak na svakom delu terena i zasluženo stigao do dva brza gola u razmaku od samo dva minuta.

Igrao se 17. minut kada je Bruma potpuno lagano probio po levoj strani, ušao u sredinu i uz malo sreće pogodio na prvu stativu.

Praktično već u sledećem napadu, Braga je stigla do još jednog pogotka, Ruiz je lepo proigrao Picija koji je rutinski zatresao mrežu Ilića.

Odmah nakon primljenog gola, TSC je imao najbolju priliku na meču do sada, posle lepe akcije preko gola šutirao je Pantović.

Na drugoj strani, Pici je gađao tik pored stative, raspoloženi Bruma pravio probleme odbrani srpskog predstavnika, a finiš prvog poluvremena protekao je u nešto mirnijem tonu. 

Treba spomenuti i opasan napad TSC-a s desne strane kada centaršut Jovanovića nije pronašao nikoga.

Braga je u drugo poluvreme ušla nešto opreznije što su fudbaleri TSC-a iskoristili da konsoliduju redove i zaigraju sigurnije.

Ozbiljnijih prilika u drugih 45 minuta praktično nije bilo, šutirao je Boha sa distance, dok je Ruizov napada sprečio Ilić. Dobru šansu imao je Salazar čiji je udarac unutar kaznenog prostora otišao pored gola.

U samom finišu meča usledila je velika greška Antonića, ekipa poput "Arsenalista" tako nešto ne prašta, pa je Alvaro Đalo postavio konačan rezultat.

Srpski klub imaće tri gola zaostatka u revanš susretu koji se u Bačkoj Topoli igra za sedam dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke