Brazilac zna zbog čega će ga Konte oterati iz Čelsija!?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.11.2017.
10:13
Izvor: Sportske.net

On ima svoju teoriju, ali izgleda da jučerašnji navodi nisu bili bez osnova.

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

David Luiz je kako ste videli eliminisan protiv Junajteda, i većina smatra da je to početak kraja za najskupljeg štopera sveta.

Naime, Kristensen je pokazao da je budućnost kluba, pa bi Luiz mogao da napusti Čelsi već za nekoliko meseci.

Svi pretpostavljaju gde bi mogao da završi, ali njegov sukob sa Konteom ne traje desetak dana, od kada ga je opsovao u trenutku izmene, a zatim i dovodio u pitanje taktiku posle poraza od Čelsija.

Prema mišljenju Davida Luiza, iza svega se krije Dijego Košta, odnosno njihovo prijateljstvo.



Kako pišu engleksi mediji, Luiz je ubeđen da prijateljstvo dvojice Brazilaca ima veze sa Konteovim ponašanjem i da je Italijan uveren da mu je Luiz radio iza leđa i podržavao Koštu u sukobu sa Konteom.

Deluje nategnuto, no, Konte veruje da će uspeti da razbije klanove, da ujedini ekipu, mada to može samo pomoću rezultata.

Takođe, "Tajms" smatra da i Vilijan plaća ceh, još jedan Brazilac koji je prijatelj sa Koštom, ovaj fudbaler baš retko dobija šansu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 07.11.2017
12:31

Čuj Vilian, pa od njega je čak i Musonda bolji na terenu, a Luiz je totalno pao u formi u odnosu na prošlu sezonu koju je odigrao nestvarno dobro za njegove standarde.

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 07.11.2017
12:31

Par dana sam bio na odmoru. U medjuvremenu, pobeda nad Junajtedom, Emenalo otisao i Luiz na izlaznim vratima.. Proslu sezonu je odigrao doktorski, world class, ali ove se vratio u stanje zbog kojeg ga nikad nisam voleo.

avatar
mak_juventino
Tuesday, 07.11.2017
12:17

Ajde ti lepo idi u Kinu

avatar
Tuesday, 07.11.2017
12:15

Neka idu svi koji se smatraju facama a pogotovo Luiz koji je harizmatican i smesna osoba ali u klubu se gleda fudbalski kvalitet. Drago mi je da Don Antonio zeli da zavede red i postroji momcad jer drugacije i necemo nista napraviti. Jos da napomenem da mi je ne izmjerno drago da odlazi Emenalo to ujedno i znaci da je KONACNO Abramovic odlucio da stane iza jednog trenera! #CFC

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 07.11.2017
12:14

I treba da ide. Mora da se zna ko je alfa u svlacionici. Trener kad izgubi autoritet, steta po ekipu je ogromna. Prepusteni su sami sebi. Brazilci mi nisu nimalo jasni, samo prave neke klanove, igrace druge nacionalnosti gledaju kao neku pretnju. Treba ih ograniciti na maksimum dva u ekipi, onda ne bi pisnuli.

avatar
Pink Floyd
Tuesday, 07.11.2017
13:53

To je slucaj sa svim juznoamerikancima. Ako se ne varam sjecam se da sam citao da igraci poput Teveza,Agera,Ramiresa,... nikad nijesu naucili engleski jezik tako da su jednsotavno mogli samo razgovarati medjusobno sto lagano vodi do klana u svlacionici. Naravno nije to slucaj sa svakim igracem i (bar se nadam) da vecina nauci engleski dok je u PL ali to je veome cest slucaj.

avatar
Stefan77
Tuesday, 07.11.2017
11:52

Kao navijac Celsia, Luiza postujem jer je nas igrac,ali mu ono slavlje gola kad je igrao za PSG ne mogu zaboraviti...iako mi je do tada bio bas drag.. Luiz ima svoje bubice,voli da izigrava mangupa sto ocigledno Konteu smeta.. Na strani Kontea sam,jer mislim da i Kristensen ima buducnost i uz jos neko pojacanje u odbrani Celsi moze opet da ima najjacu odbranu u PL i Evropi.. Takodje i Kejhil je jako nesiguran,moze da zaustavi Mesia,ali isto tako moze da ga voza i igrac iz trece lige... Sve u svemu,treba vjerovati Konteu,dati mi svu slobodu sto se transfera tice i siguran sam da ce napraviti jos jaci Celsi

avatar
Lucifer
Tuesday, 07.11.2017
13:17

Kristensen, Zuma, Ridiger, sve mlado a zivotinje u fudbalskom smislu, buducnost je tu ;-)

avatar
lamps888
Tuesday, 07.11.2017
11:38

luiz je u losoj formi,vilijan isto,rekao je konte da moraju mnogo vise da se zalazu ako hoce da igraju.

avatar
Kajzer
Tuesday, 07.11.2017
13:14

Wilijan otkad je imao smrtni slucaj u familiji ne lici na sebe, izgleda kao tezak depresivac.

avatar
RB Leipzig(premocni)
Tuesday, 07.11.2017
11:17

Celsi treba da otera tog Kontea. Oterao legende, otpisao najbolje igrace..

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Tuesday, 07.11.2017
14:02

Zasto da oteramo contea , oterao je legende poput mikela, oscara, costu,haha pa on uspostvlja red druze jer klanovi su razbjeni i pokazao ovim namazanim igracima ko je tata , jos cahila da se otera onda fabregasu da se daje sansa po 25,30 min i bice bolje

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 07.11.2017
14:45

I počeo da radi ono što niko nije mogao pre njega - da zavodi red u ekipi. Najbolji trener kog Čelsi može da ima i sa kojim su titule garancija, i kog će svaki normalan navijač Čelsija podržati!