Brentfordova treća u nizu - Bormut nemoćan u Londonu!

Autor: Mladen Heleta
subota 14.01.2023.
20:23
Izvor: Sportske.net

"Pčelice" u naletu.

@premierleague
@premierleague

Povezane vesti

Fudbaleri Brentforda savladali su Bormut sa 2:0, u poslednjoj utakmici današnjeg programa u sklopu 20. kola engleske Premijer lige.

Strelci su bili Toni u 39. minutu iz penala i Jensen u 75.

Ekipa iz Londona je upisala treći ligaški trijumf u nizu i probila se na visoko osmo mesto na tabeli sa 29 bodova. Bormut je doživeo šesti uzastopni poraz u svim takmičenjima i sada je na 17. poziciji sa 16 bodova i ima samo bod više od timova koji su ispod "crte".

"Pčelice" su bile bolji rival na ovom susretu, u prvom poluvremenu su imale konstantnu terensku inicijativu, a do zasluženog vođstva stigle su u 39. minutu. Ajvan Toni je najpre iznudio penal, a onda ga je pretvorio u pogodak za 1:0.

U nastavku se i Bormut otvorio, ali nije mogao do šanse za gol. Brentford mu je svesno prepustio posed lopte, a onda je u jeku prividne inicijative gostiju izveo brzopoteznu akciju i stavio tačku na ovaj meč.

Igrao se 75. minut kada je Da Silva sa leve strane poslao pas malo unazad u sredinu za Jensena. Danac je prihvatio loptu na 16 metara od gola, bio je potpuno sam, napravio je dva koraka i preciznim udarcem desnom nogom matirao golmana Neta, za konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke