Brentford ponovo sjajan, Norič sa sobom odvlači Barnli u Čempionšip!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 10.04.2022.
16:58
Izvor: Sportske.net

Pobedio i Lester.

@SkyBetChamp/Twitter
@SkyBetChamp/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Brentforda savladalI su Vest Hem rezultatom 2:0 u  32. kolu Premijer lige i tako, nakon pobede protiv Čelsija u prošlom kolu, upisali još jedan veliki trijumf.

Utakmica je rešena u drugom poluvremenu. Igrao se 48. minut kada je Brajan Mbuemo doveo domaćina do vođstva, asistent je bio njegov partner u napadu Ivan Toni. Isti igrači obrnuli su uloge 16 minuta kasnije. Sjajni Toni postiže novi pogodak u šampionatu, ovoga puta asistent je bio Mbuemo. 

Tako su "Pčelice" stigle do četvrte pobede u Premijer ligi na poslednjih pet mečeva. Posle 32 odigrane utakmice Vest Hem je šesti sa 51 bodom, dok Brentford zauzima 13. poziiju sa 36 bodova.

Već prežaljeni Norič savladao je Barnli sa 2:0 i tako goste približio ispadanju iz lige.

"Kanarinci" su do pobede stigli golovima Lesa Malua u devetom i Tema Pukija u 86. minut.

Norič je i pored pobede ostao poslednji na tabeli sa 21 bodom, dok je Barnli 18. sa 24 boda i nalazi se u grčevitoj borbi za opstanak. Glavna meta ekipi Šona Dajša je Everton koji sada ima četiri boda više.

Lester je na svom terenu slavio protiv Kristal Palasa sa 2:1.

Sve je rešeno već u prvom poluvremenu kada, koje su "Lisice" dobile sa 2:0. Golove su postigli Ademola Lukman u 39. i Devsberi-Hol u poslednjem minutu prvog dela. Gosti su uspeli samo da ublaže poraz preko Vilfreda Zahe u 66. minutu.

Lester je ovom pobedom pretekao Palas na devetom mestu prvenstvene tabele i ima 40 bodova, tri više od današnjeg protivnika koji je deseti.

U derbiju čitave sezone od 17.30 sastaju se Mančester siti i Liverpul.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke