Brojke osudile Olea Solskjera, ovo nikada nije bilo, da li znači kraj?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 01.11.2020.
19:50
Izvor: Sportske.net

Ovo "Old Traford" nikada nije video. Da li je zamena spremna.

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

Podatak je strašan, jedine sezona u kojima je Junajted izgubio više mečeva nego ove sezone su 2001-02 i 2013-14. Već smo pisali u poslednjih gotovo pola veka se nije desilo da "Đavoli" ne pobede u tri meča u nizu na domaćem terenu. Sada u četiri meča imaju jedan bod, i treći su najgori tim lige.

Dodajmo tome da su dali samo dva gola, primili čak 10, a ovo je inače prva pobeda Arsenala na "Teatru snova" u poslednjih 14 godina u PL.

Idemo dalje, ovo je i najmanji broj bodova u istoriji Mančester Junajteda u prva četiri meča kod kuće. Solskjer je praktično ove sezone oborio sve rekorde, one crne naravno, a da nije bilo sreće i sumnjivog penala u Brajtonu, "Đavoli" bi imali pet bodova.

Osim Solskjera koji je najveći krivac, navijači su kivni na Pogbu za koga kažu da je kancer ovog tima.

Jasno posle svega, taktička naivnost Solskjera je vidljiva, na to se već navijači navikavaju kao na glavnu zamerku Norvežaninu, pa ni 15. mesto nije čudno sa ovakvim igrama.

baner 17

Koliko će još Solskjer biti na klupi, pitanje je, Poketinova senka se nadvila nad legendom kluba, sledeći meč je gostovanje Bašakšehiru, pa Evertonu pre pauze. Ako ne dobiju neki od tih mečeva, pogotovo ako budu poraženi od "Karamela", čini se da će to biti kraj za menadžera slavnog kluba od koga je ostalo samo ime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Monday, 02.11.2020
00:35

Kako je ukomponovao vezni red nisu sastavili 3 pasa... u ovoj utakmici su bili katastrofa! Ole da se vrati odakle je dosao, a Vudvord da radi samo finansijski deo i da ne prilazi sportskom sektoru kluba i mozda progledamo.

avatar
Marko HM
Sunday, 01.11.2020
22:52

Kancer ovog Junajteda je čitava uprava i prokleti Ed Vudvord.

avatar
Le Tissier
Sunday, 01.11.2020
21:25

Koliko god da su placeni i koliko god da zaradjuju, Mancester mora da promeni trenera i da zameni 90 posto tima. Ovo nisu igraci koji su navikli da pobedjuju, a nisu ni zainterosavani da to promene. Ko god da dodje za trenera ako ne odu Pogba i ostale "zvezde" nece nista uraditi, treba da ostanu samo par mladih i talentovanih i oni koji nisu dugo u timu ali su se pokazali dobro poput Fernandesa i Van Bisake na primer dok i oni ne poprime gubitnicki mentalitet.

avatar
Adis N
Sunday, 01.11.2020
21:07

Mora dobiti otkaz vec sutra jer nebi se navijaci ljutili da je junajted uputio 15-20 suteva po protivnickom golu i da je igrao dobro a jednostavno se desi da lopta nece u gol ali junajted nije stvorio sansu kako treba e tu nisu igraci kriv vec trener i strucni stab sto nije postavio kako treba tim...centralni defanzivci arsenala imaju po zuti karton...jednostavno su morali takticki opteretiti te defanzivce da dobiju i drugi zuti morala je vise lopta kruziti oko 16 m.insistirati na tom kontaktu jer sudija bi oprostio 1 faul a drugi bi vec bio iskljucujuci karton..nema objasnjenja jednostavno ole ne zna i to je to..ima tim nije do igraca ali ne zna iskoristiti te igrace i izvuci max iz njih.sjecam se igraca junajteda koji nisu bili neki top igraci ali je fergi od njih izvuko max i ucinio ih boljim.