Bruka Evertona protiv Minesote, Čelsi isto poražen od ekipe iz MLS lige

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.07.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Kakva li sezona očekuje "karamele".

@Everton/Twitter
@Everton/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Evertona ubedljivo su poraženi od strane člana MLS lige Minesote u prijateljskoj utakmici sa čak 4:0.

Brojni premijerligaši su ovih dana na američkom tlu gde se pripremaju za novu sezonu, a sudeći prema trenutnom stanju, Evertonu i Frenku Lampardu se ne piše dobro. 

Za protivnika su imali Minesotu, trenutno četvrtoplasirani tim Zapadne konferencije, a da sve bude u znaku broja četiri, pobrinula se upravo ta ekipa. Sa četiri gola u mreži ispratili su Everton koji je igrao u vrlo jakom sastavu sa Pikfordom na golu, Tarkovskim u odbrani, Dukureom u vezi, Dominikom Kalvert-Luinom u napadu... Ipak, to nije bilo dovoljno da pokažu bilo šta na ovoj utakmici.

I Mančester siti je igrao prošle noći, a za rivala su imali Klub Ameriku. Slavili su možda teže nego što su mislili, ali trijumf je ostvaren, za miran san pred nastavak priprema.

Čelsi je u Šarlotu igrao protiv istoimenog protivnika i nakon boljeg izvođenja penala izgubio. Bilo je 1:1 u regularnom delu igre, a strelac jedinog pogotka za "plavce" bio je Kristijan Pulišić.

Igrao je i Arsenal i još jednom pobedio. Bila je to sigurna utakmica protiv Orlando sitija i trijumf od 3:1 golovima Martinelija, Nketije i Nelsona.

Kada smo kod Arsenala, oni su prema AdmiralBet-u šesti favoriti za osvajanje Premijer lige sa kvotom 45. "Tobdžije", verujete li?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke