Bruno čuva Solskjera!

Autor: Milovan Longinov
subota 07.11.2020.
15:27
Izvor: Sportske.net

Portugalac sa dva gola i asistencijom ponovo heroj Junajteda!

EPA-EFE/Carl Recine
EPA-EFE/Carl Recine

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su u gostima ekipu Evertona rezultatom 3:1 (2:1) u osmom kolu Premijer lige.

Heroj Junajteda bio je dvostruki strelac i asistent Bruno Fernandes, dok je prethodno vođstvo Evertonu doneo Bernard. Konačnih 3:1 postavio je Edinson Kavani u poslednjim trenucima meča.

Junajted je sada skočio na 13. poziciju sa 10 bodova, dok je Evertonu ovo treći vezani poraz i prvi ove sezone na Gudisonu, pa sa 13 bodova zauzima peto mesto.

Meč nije dobro počeo za Solskjerov tim, ponovo je odbrana lako dopustila rivalu da dođe do gola. Pikford je poslao dugu loptu, Kalvert-Luin je spušta glavom do Bernarda, koji gađa prvi ugao za 1:0.

Za razliku od odbrane, u fazi napada Junajted je delovao odlučnije i konkretnije i ubrzo je to donelo rezultat. U 25. minutu, posle nekoliko dodavanja, lopta stiže levo do Šoa, koji pogađa Bruna Fernandeša pravo u trepavicu - 1:1.

Nastavio je Junajted da pritiska i igra na polovini rivala i već u 32. minutu, posle slične akcije, Rašford je proigrao Bruna na levom boku, ovaj ga gađao u petercu, iako se činilo da je Englez pipnuo loptu, ispostavilo se da je Portugalac strelac za 1:2.

baner

U prvom delu ističemo još jednu dobru šansu Lukasa Dinja, koji je iskosa sa levestrane pogodio spoljni deo stative, dok je na drugoj strani Marsijal šutirao za malo pored gola.

Drugo poluvreme donelo je manje uzbuđenja, pošto se Junajted malo povukao, a Everton nije imao mnogo prostora i pravih šansi. Ipak, između 60. i 65. minuta desila su se dva uzbuđenja pred oba gola, prvo je Megvajer u sudaru sa Pikfordom nekako došao do lopte i pogodio prečku, uz malo sreće, mogao je Junajted da povede i sa dva gola prednosti.

Potom je na drugoj strani Megvajer uklizao Dinju, domaći su tražili penal, sudije procenjuju da je sve čisto.

Junajted je mogao sve da reši u 72. minutu kada je Rašford izašao sam na Pikforda, ali je golman Evertona bio uspešniji.

Solskjer je u finišu odlučio da uvede Pogbu i Kavanija umesto Mate i Marsijala, prethodno je i Tuanzebe morao da zameni povređenog Šoa, dok je Anćeloti krenuo na sve ili ništa i uveo Tosuna i Ivobija umesto umornog Rodrigeza i Sigurdsona.

Junajted je do kraja uspeo da sačuva vođstvo, čak i Kavani u poslednjem napadu, posle sjajne asistencije Bruna, postavio konačnih 3:1.

Junajted je uspeo da dođe do teške pobede na neugodnom gostovanju, dok je Everton vraćen u realnost posle starta iz snova.

baner

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojvoda Bački
Saturday, 07.11.2020
18:09

Bruno je odličan, neverovatan, ponajbolji igrač u PL, a sigurno u najboljoj formi uz Vardija. Podseća me na Suareza u Liverpulu iako ne igraju istu poziciju, sam vuče Junajted kao nekada Suarez.

avatar
Barca4ever
Saturday, 07.11.2020
17:05

Realno za Junajted je bolje bilo da izgube i da dovedu ozbiljnog trenera. Alegri bi bio pun pogodak, mozda bolja opcija od Poketina. Ovako i oni i Barsa i PSG kubure sa kvazi-trenerima.

avatar
Adis N
Saturday, 07.11.2020
16:59

A junajted tako od sjaja do ocaja citavu sezonu..neke stvari je bas tesko razumiti pobjedis psg u gostima,razmonitiras lajpcig koji je do tog meca bio neporazen i onda izgubis od basasehira..onda dobijes jaki everton u gostima a mozda odma kiksnemo protiv wba sledece kolo...junajted se treba drzat ove formacije i ovih igraca a marsijala mjenjati sa kavanijem a de beka u vezni red umjesto nekog..pogbu prodat sto prije vec u januaru i dovesti neko krilo jer junajted bez pogbe bolje igra..ono sto mi se svidjelo je formacija kojom je junajted dobio psg jako lijepo je tada izgkedalo mozda sad kada je ponovo tu telles da proba ole i sa tom istom formacijom. Sa 3 stopera..van bisako i telesom ofanzivnijim mctomenejom fredom i brunom u sredini i rashforsom i marsijalom.

avatar
5Agger5
Saturday, 07.11.2020
16:47

Steta sto se junajted resio nekih igraca jer bi to danas bila timcina:
De gea, šou, megvajer, lindelof, darmian, fred, mektominej, pereira, januzaj, pogba, lingard, felaini a po nekada i marsijal i Rasford. Elem, salu na stranu, smatram da Marsijal i Rasford nisu napadaci kalibra junajteda. To su igraci koji postizu 10-15 golova po sesoni u PL. Ti nije dovoljno za njihove ambicije. Bruno je igrac zlata vredan, svuda ga ima i ima fenomenalni osecaj za gol. Da se pogba upola trudi kao bruno danas ne bi Junajted razmisljao da ga proda... strasan igrac

avatar
tanzar
Saturday, 07.11.2020
21:56

Rasford bolje igra krilo i petnestak golova od njega je dosta igrao bi on bolje da i ostatak tima funkcionise kako treba. Mancester treba prvo odbranu da sredi

avatar
Normal one
Saturday, 07.11.2020
16:46

Everon je zasluzio sve sto im se desava. Kad imas tim gde se svaku drugu utakmicu "desavaju" startovi koji zavrsavaju karijeru to nije slucajnost. Vraca im se sad sve kao sto sam pre i rekao. Za bolje od 10. mesta i nisu.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 07.11.2020
17:12

Da li se i VVD vraca onda po tvome ona utakmica sa Napolijem?

avatar
Blek stena
Saturday, 07.11.2020
16:46

Jedino gde nisu promasili to je Bruno. Mada sa nekim su valjda mora li da pogode. Nije lose. Samo naravno mora desno krilo ne mata.I neki stoper mesto lindolofa. Sad ce mo posle pauze sa laksim protivnicima da vidimo dal su zivnuli. Mada poketino ili allegri svakako.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 07.11.2020
16:35

Kakve trenere nadmudri i nadigra a izgubi od kojekakvih pojava to je strasno, nista bez Bruna, covek kome moze da se istolerise brdo pogresnih dodavanja jer na kraju je on igrac utakmice, prevara Lindelof ponovo asistira protivnicima, jedan od razloga sto ce Ole dobiti otkaz, Marsijal neupotrebljiv,decko ili na krilo ili na klupu. Dzabe pobeda u gostima kad ne mozes u sledecoj dobiti na svom terenu.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 07.11.2020
17:15

Bruno ima mnogo pogresnih dodavanja zato sto riskira i to se desava kad se trudis da das dobar pas a ponekad ga saigraci ne shvacaju.

avatar
_mladen_
Saturday, 07.11.2020
16:31

Pikford će jednom ubiti nekog igrača, onda možda, ali možda dobije neki karton za to. 😂 Ovo je odlično realno, Ole ostaje na klupi, svi srećni i zadovoljni. Bruno na ovom meču je sve radio, dobar igrač, doduše zaslužio tri žuta, ali ajde mora to malo da se zaštiti. 😄

avatar
United_forever
Saturday, 07.11.2020
16:31

Alal mu vera sto je doveo ovog Bruna, covek sam nosi Junajted uz Rasu naravno

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 07.11.2020
17:16