Bruno protiv Liverpula srušio Lampardov rekord

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 13.05.2021.
22:22
Izvor: Sportske.net

Portugalac blista među "đavolima".

EPA-EFE/MATTHEW CHILDS
EPA-EFE/MATTHEW CHILDS

Povezane vesti

Alfa i omega Mančester junajteda Bruno Ferendeš, golom u derbiju protiv Liverpula, oborio je rekord koji je do večeras držao Frenk Lampard, a odnosio se na broj pogodaka veznog igrača za jedan klub u sezoni.

Reprezentativac Portugala je postigao do sada čak 28 golova za "crvene đavole", iako mu nije primarni posao da to čini.

Podsetimo, nekadašnji vezista Sportinga je pažnju na sebe skrenuo tokom prolećnog dela prošle sezone na kraju koje je proglašen za najboljeg fudbalera Junajteda, što je bio presedan ako se zna kada je stigao u klub.

Mančester junajted, na Fernandešovu žalost, ni drugu sezonu zaredom nije uspeo da dođe do trofeja Premijer lige, pošto je ovaj put završila u rukama gradskog rivala Sitija.

Ako im je za utehu, naredne sezone će sigurno učestvovati u Ligi šampiona, kakav god ishod ostvarili krajem meseca u finalu Lige Evrope protiv Viljareala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 13.05.2021
23:17

Mancester ponovo casti.Ovog puta Liverpul.Ocajni Klop ce se mozda dokopati LS.Ocajni srednji red koji koji redovno gubi lopte na sredini terena,Letargicni Rasford i uspavani Solskjer na klupi.Poljuljano je samopouzdanje pred Viljareal.Junajtud da u rotaciju ubaci Rasforda i Mek Tomineja a da proda Marsijala.Junajted da hitno posle odlaska Pogbe nadje srednjasa koji parira u napadu brunu,jedno krilo zadnjeg veznog i stopera.Prodati Dzejmsa,Van de Beka,Lingarda,Matu,Taunzebea i Dzonsa,Ako je ziv.A i trener ako ima imalo ambicija da ne ljube zadnjicu Sitiju,Celziju i Liverpulu