Bruno Ženesio sam otišao iz Rena, zamena je već na vidiku

Autor: Nemanja Janošev
subota 18.11.2023.
22:15
Izvor: Sportske.net

Može li ovo razmrdati ekipu?

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Ren rastaće se sa trenerom Brunom Ženesioom usled loših rezultata ove sezone.

Možda ekipu jesu napustili pojedini igrači kao što su Žeremi Doku, Lesli Ugvučukvu, Lovro Majer i Loik Bade, ali isto tako se klub pobrinuo da stignu adekvatne zamene u vidu Nemanje Matića, Enca le Fea, Ludovika Blasa...

Ideja je bila da nakon dva uzastopna četvrta mesta, Ren napadne Ligu šampiona, ali posle 12 kola Lige 1, tim sa "Roazon parka" je upisao svega dva trijumfa i bliži su zoni ispadanja nego Evropi.

Poslednji od četiri poraza stigao je od indisponiranog Olimpik Liona i odgovornost je preuzeo niko drugi do Bruna Ženesioa. On neće biti otpušten budući da je i dalje u odličnim odnosima sa upravom kluba koja čak nije ni planirala da mu uruči otkaz već su verovali da bi moglo doći do razmrdavanja ekipe tokom reprezentativne pauze. Dve strane će džentlemenskim sporom raskinuti ugovor.

Ženesio je sam ponudio da napusti klupu Rena budući da mu nedostaje porodica koja nije sa njim u Bretanji, već žive u Lionu gde je on i rođen i gde je prethodno radio.

Što se njegove zamene tiče, onda će biti u vidu Žulijena Stefana, lokalnog čoveka koji je pre dve godine sedeo na klupi Rena, a bez posla je od januara ove godine kada je završio saradnju sa Strazburom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke