Brza reakcija Maribora - Zahović će snositi posledice

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.03.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Maribor oglasio se povodom ispada koji je sportski direktor Zlatko Zahović imao na konferenciji za medije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana i proslavljeni slovenački reprezentativac Zlatko Zahović našao se na stubu srama u svojoj zemlji nakon neprimerenog obraćanja jednom od predstavnika medija.

Pisali smo ranije danas, Zlatko Zahović je imao neprimerenu reakciju nakon što mu je novinar postavio pitanje "da li je bio razočaran posetom u duelu sa Krškom".

"Ti samo hoćeš da provociraš. Čekaj malo, sine. Koliko ti je godina? Nedavno si imao porodičnu tragediju, mislio sam da će te ona nečemu naučiti, ali ja bih rekao da nije", uzvratio je Zahović aludirajući na nedavnu smrt novinarevog oca.

Sportski direktor Maribora potom nije želeo da se izvini, a posle svega usledila je i reakcija Upravnog odbora aktuelnog šampiona Slovenije.

"Upravni odbor FK Maribor je na današnjoj sednici do daljnjeg suspendovao sportskog direktora Zlatka Zahovića. Konačnu odluku po pitanju statusa sportskog direktora biće doneta u danima koji slede a nakon razgovora koji će biti obavljeni sa Zahovićem", navodi se u saopštenju Maribora.

Zlatko Zahović je nedugo nakom povlačenja sa terena prihvatio ponudu Maribora i zauzeo funkciju sportskog direktora koju sa dosta uspeha obavlja u poslednjih deset godina.

Maribor je trenutno najbolje pozicionirani tim iz bivše Jugoslavije na UEFA rang listi, a godinama unazad uz zagrebački Dinamo i beogradski Partizan slovi za najuspešniji sa naših prostora.

Ostaje sada da se vidi hoće li Zahović zbog izrečenog platiti ceh i završiti višegodišnju saradnju sa klubom iz rodnog grada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 20.03.2018
01:16

Ja i dalje ne kapiram šta je to toliko uvredljivo rekao? Nije mu vređao oca. Al danas su svi nešto osetljivi, da ne kažem razmaženi.