Prvo Bufon, pa Nemanja Matić, Ronaldo ne zna šta ga je snašlo!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 24.12.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Dva niska udarca za Portugalca.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nekadašnji golman Juventusa Đanluiđi Bufon pohvalio je Kristijana Ronalda kao saigrača, ali je ocenio da je dolaskom Portugalca na leto 2018. godine "Stara dama" izgubila prepoznatljiv DNK.

Ronaldo je pre tri leta stigao u Juventus, baš u vreme kada je aktuelni golman Parme prešao u Pariz Sen Žermen. Kako je istakao, čak i sa stane mu je bilo uočljivo da to više nije taj Juventus.

"Nisam mogao sebi da objasnim eliminaciju od Ajaksa u četvrtfinalu. Sa Ronaldom sam igrao dve godine i imali smo jako dobar odnos, međutim mislim da smo sa njim izgubili DNK koji nas je razlikovao svih prethodnih godina i koji nas je nosio na putu do finala Lige šampiona 2017", rekao je Bufon.

Ronaldo je igrao tri sezone za Juventus od kojih ni u jednog nije uspeo da osvoji Ligu šampiona, dok je u poslednjoj ostao i bez Skudeta, što je najveći neuspeh Juventusa u poslednjoj deceniji.

Portugalski superstar se nije samo našao u "nemilosti" bivšeg saigrača, već je bio i meta šale klupskog druga iz Mančester junajteda Nemanje Matića, koji je nakon treninga imao zanimljivu prozivku na društvenim mrežama.

Ronaldo i Matić su se našli na suprotnim stranama na trening-meču, a Srbinov tim je pobedio što je poslužilo za šalu na račun Portugalca.

Tim povodom Nemanja je okačio fotku na vom Instagramu uz poruku: "Ovo je pobednički tim, Ronaldo, dali si dobro?

Čekamo na Ronaldov odgovor.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke