Bum iz Italije! Da li je veći šok što Konte ide ili ko bi mogao da ga zameni?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.05.2021.
20:10
Izvor: Sportske.net

Neočekivani scenario!

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Antonio Konte neće ostati na klupi Intera!

Više izvora iz Italije danas je otkrilo da je Konteova želja da ostane, ali ne po svaku cenu, odnosno, ako se ne stvore uslovi za napredak kakve očekuje.

Nije tajna da je Konte težak za saradnju, sam sebi je zatvorio vrata i u Juventusu i Čelsiju, otišao je bez pozdrava, posvađan sa najvažnijim ljudima u klubu. 

Stoga ovaj scenario i nije toliko iznenađujuć, ali jeste ako se uzme u obrzi da je Inter tek osvojio titulu i da može da napravi tim dostojan iskoraka u Ligi šampiona.

Ipak, Konte ne želi da živi od dana do dana, ne znajući šta će se sutra desiti i da sam vodi svoje bitke. Njemu su potrebne garancije o ambicijama Suning grupacije, da je Inter spreman da nastavi da raste, a ne da stagnira.  

Konte će se do kraja nedelje sastati sa gazdom Žengom, a novinar Momblano potvrdio je večeras da prema njegovim saznanjima, trener Intera želi da saopšti Kinezima da će napustiti klub.

"Prema mojim informacijama, Konte će napustiti Inter na kraju sezone, jer ne mogu da mu obezbede potrebne uslove za ostanak. Ako Konte ode, Đenaro Gatuzo će biti kandidat da ga zameni", rekao je Momblano.

Upravo je jednako zvučna informacija da bi legendarni igrač, pa kasnije i trener  Milana, mogao na klupu Intera.

Ipak, zna se da Gatuzo napušta Napoli na kraju sezone, iako se nalazi na pobedu od plasmana u Ligu šampiona. Pominjala se Fiorentina, čak se spekuliše da bi mogao i u Juventus, tako da deluje da je u Italiji još kako na ceni.

Izgleda da je pred nama burno leto u celoj Italiji, Juve i Inter traže nove trenere, odlazi Ronaldo, stiže Murinjo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 17.05.2021
23:51

U bre ljudi ala vi lažete, on je saznao da ovaj ima nameru da kaže Kinezima, lele lele