BUM - Karlo Anćeloti najavio penziju!

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.08.2022.
13:15
Izvor: Sportske.net

Kraj karijere se bliži.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je za italijanske medije da će nakon posla u ovom klubu otići u penziju.

Bogata karijera bliži se kraju. Ne znamo da li će to biti za mesec, dva, godinu, dve ili više, ali Karlo Anćeloti zalazi u poslednje sezone svoje karijere. Sa svoje 63 godine, čuveni Italijan jedan je od poslednih Mohikanaca u svetu fudbala kada je reč o stratezima i bez premca, jedan od najboljih ikada.

To govore i 23 trofeja koja je do sada podigao u svojoj karijeri koja će se, kako je rekao u intervjuu za "Meseđero", završiti po odlasku iz Real Madrida.

"Ova avantura sa Real Madridom biće poslednja u mojoj karijeri. Posle Reala - penzionisaću se. Nema boljeg mesta na svetu da završim sopstveno putovanje", kazao je Anćeloti.

Nije određeno kada će se to dogoditi jer je ugovorom sa "kraljevskim klubom" vezan do 2024. godine. Dovoljna je serija poraza i eventualna rana eliminacija iz Lige šampiona da veza između njega i kluba pukne, a u isto vreme saradnja može da potraje i posle 2024. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke